pixel.png

Kate Middleton a surprins din nou, după ce a apărut într-un apel online într-o rochie de 13 dolari. Ducesa de Cambridge a demonstrat încă o dată că poate arăta spectaculos şi cu haine şi accesorii ieftine.

Kate Middleton a apărut într-o rochie verde înflorată de la Zara, într-un apel Zoom în care ducesa a anunţat lansarea unei expoziţii de fotografie digitală la National Portrait Gallery din Londra, potrivit Insider.

Rochia avea un cost de 69.90 de dolari iniţial, iar ulterior a fost redusă până la 12,99 dolari. Imediat după apariţia acestei informaţii, magazinele Zara şi-au epuizat stocurile cu acest articol vestimentar.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, şi-a făcut deja un obicei din a arăta spectaculos cu haine sau accesorii ieftine.  Acest lucru i-a adus un val uriaş de simpatie din partea femeilor din toată lumea.

<!– Cazul Mădălina Manole revine în forţă! „Blestemele se întorc”. Apar nume grele–> CITESTE PE EVZ.RO: Cazul Mădălina Manole revine în forţă! „Blestemele…
<!– Dragnea suferă cumplit la Rahova: Are dureri imense și este ținut forțat! Dezvăluri șocante din închisoare–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Dragnea suferă cumplit la Rahova: Are dureri imense…

În urmă cu două luni, Kate a apărut la o întâlnire pe Zoom purtând o pereche de cercei de doar  dolari.
 

Preluat de la: csid.ro