bannerdiez-2.jpg
Jolly Alon te invită la o cină gastronomică specială, unde va fi degustat un nou meniu, iar bucatele servite vor fi armonizate cu vinuri deosebite din colecția Castel MIMI. Mai mult, totul se va petrece într-o sală recent inaugurată a restaurantului.

În cadrul cinei, vor fi lansate patru feluri de gustări noi, însoțite de patru vinuri din colecția Castel Mimi. Bucatele, ce se vor regăsi în noul meniu Jolly Alon, urmează a fi pregătite în exclusivitate, de invitata specială, bucătara Stella Klîmenko, din Ucraina. Experiența ei cuprinde lansarea de meniuri într-un șir de restaurante precum Delicateca și Korky Ta Krykhty din Liov, șefă în restaurantele Lyubov Markov, Aroma Espresso Bar, Bitte&go Deli Café din Kiev. A fondat prima școală pentru copii în Sevastopol și a participat la deschiderea restaurantului cu specific slav și livrare a produselor handmade pentru europenii din China. Este proprietara brandului de sosuri Stella Lalala.

Și pentru ca seara să fie și mai interesantă, organizatorii planifică și o prezentare de vinuri ce vă va dezvălui secretul selecției unui vin bun, potrivit specificului bucatelor dorite. Pe lista de vinuri se va regăsi și o ediție nouă Castel Mimi.

Evenimentul este planificat pentru luni, 8 martie, începând cu ora 18.00. Sunteți așteptați cu drag în Private Rooms, noua sală Jolly Alon.

Prețul de participare este de 550 de lei pe persoană. Locurile sunt limitate, așa că ar fi bine să rezervați unul la 079 540 105.

Puteți urmări detaliile și pe pagina de Facebook.

Preluat de la: diez.md