Coperta-Articol.jpg
Pielea obosește din cauza expunerii zilnice la stres, poluării și produselor cosmetice necorespunzătoare. Mai mult, odată cu trecerea timpului, efectele unei conduite incorecte nu întârzie să apară. Pentru a evita aceste consecințe, specialiștii „Viorica Cosmetic” au creat gama de produse cosmetice „Viorica Vie”.

Având la bază principiile permaculturii, în plantația lor ecologică proprie Viopark” cresc plante medicinale, utilizate în conceperea celor mai inovatoare produse de îngrijire a pielii, a corpului și a părului. 

Unul dintre acestea este crema de noapte cu efect de regenerare din gama Viorica Vie. De ce trebuie să o introduci în ritualul tău de îngrijire și care sunt beneficiile acesteia, află din materialul nostru. 

Crema regenerantă de noapte – un aliat de încredere al pielii tale

Alegerea corectă a unei creme de față este elementul care îți garantează o epidermă sănătoasă. De aceea, este important să nu omiți vreo etapă de îngrijire a tenului, fiecare fiind extrem de relevantă. 

De multe ori, după o zi încărcată uiți să înlături machiajul, să-ți tonifici sau, mai ales, să îți hidratezi pielea, ceea ce este nu doar greșit, ci și periculos pentru tenul tău, deoarece acesta rămâne expus efectelor nocive și devine vulnerabil în timp. 

Crema de noapte cu efect regenerant din gama Viorica Vie a fost creată din componente absolut naturale, după cum urmează: 

# Complexul de antioxidanți ViephenolTM, obținuți din struguri naturali autohtoni, care au un efect antioxidant de 50 de ori mai puternic decât vitamina C și de 20 de ori mai eficient decât vitamina E. 

# Untul de shea – renumit pentru proprietățile sale regenerative și de hidratare, acesta completează acțiunea cremei de față și oferă o senzație extrem de plăcută. 

# Squalan – un derivat vegetal, care asigură regenerarea activă a celulelor și îmbunătățește starea generală a epidermei.

Toate aceste elemente au menirea de a proteja pielea de factorii nocivi din exterior, precum radicalii liberi, dar și de urmările procesului de oxidare, care are loc în urma unui metabolism prea lent.

Beneficiile utilizării cremei regenerante de noapte sunt evidente:

  • îmbunătățește calitatea pielii și îi reîntoarce tonusul și relieful; 
  • hrănește celulele; 
  • hidratează corespunzător pentru prevenirea îmbătrânirii pielii. 

Dermatologul companiei, Corina Pocnea, afirmă că „această cremă are o componență specifică, orientată spre acoperirea necesităților pielii în timpul nopții, având la bază o concentrație sporită de ingrediente naturale. Acestea stimulează producția de colagen și elastină, menținând fermitatea și elasticitatea tenului.” Totodată, este important să menționăm că acest produs cosmetic nu conține parabeni, coloranți sintetici sau alți aditivi chimici, deci poate fi folosit cu regularitate în ritualul de frumusețe.

Crema de noapte cu efect de regenerare celulară este disponibilă în magazinele specializate Viorica, online sau în farmaciile țării.

www.viorica.md

Preluat de la: diez.md