instagram-hashtags-1200x900-1.jpg
Instagram adaugă o nouă funcție pe platformă. Foarte utilă pentru recuperarea postărilor Instagram șterse accidental sau în urma accesării contului de către persoane rău intenționate, noua funcție acționează ca un coș de reciclare pentru conținutul șters de pe Instagram, scrie go4it.ro.

De acum, poți recupera aproape orice tip de postare, inclusiv poze, clipuri video, story-uri temporare și multe altele, rețeaua de socializare lăsând o „fereastră” de 30 de zile în care conținutul șters este păstrat pe serverele Instagram.

Venind ca o măsură de securitate, de acum va trebui să-ți reconfirmi identitatea (folosind codul recepționat prin mesaje text/e-mail) înainte de a putea înlătura definitiv postările șterse. Spre exemplu, efectele atacurilor informatice care vizează ștergerea postărilor Instagram vor putea fi remediate mult mai ușor.

recuperarea postărilor Instagram

Cum funcționează recuperarea postărilor Instagram:

  • în contul Instagram, accesează fila Profile folosind pictograma din colțul din dreapta jos (cea cu poza de profil);
  • activează pictograma cu trei linii din colțul din dreapta sus și intră la meniul Settings;
  • folosește butonul Recently Deleted (ar putea să nu apară, deocamdată);
  • din lista apărută, selectează orice postare/video/story și alege opțiunea Restore.

Funcția numită Recently Deleted complementează opțiunea Archive, cea din urmă folosind la ascunderea din feed-ul Instagram a postărilor pe care, deși nu-ți mai plac, nu vrei să le ștergi definitiv.

Preluat de la: diez.md