COVER-1.jpg
O rutină de îngrijire adecvată care te va ajuta să elimini primele semne ale îmbătrânirii premature trebuie să includă antioxidanți. Și nu oricare, dar cei mai eficienți! Asemenea compuși intră în componența unui complex inovator – Viephenol™, elaborat de compania „Viorica Cosmetic” în colaborare cu emeritul savant Ion Prida.

Îmbătrânirea prematură a pielii este una dintre principalele efecte negative ale poluării, ale excesului de raze ultraviolete și stresului. Atunci când vorbim despre deteriorarea pielii, trebuie să înțelegem că aceasta se datorează, în mare măsură, acțiunii radicalilor liberi asupra celulelor. Acești compuși au un electron lipsit de pereche și caută mereu celule de la care-l pot „fura”. Evident, fiind lipsite de particule necesare funcționării lor normale, celulele afectate de stresul oxidativ se deteriorează și încearcă, la rândul lor, să recapete electronul lipsă din țesutul înconjurător. Daunele se propagă în lanț. Numărul celulelor afectate crește, iar pielea este, treptat, tot mai afectată. 

Odată cu prejudiciile cauzate de razele ultraviolete, daunele stresului oxidativ induc îmbătrânirea prematură a tenului, apariția unor riduri premature și a hiperpigmentărilor, înrăutățind vizibil aspectul pielii, mai ales în zonele permanent expuse (fața, gâtul, mâinile). Și podoaba capilară are de suferit, deoarece puțini oameni înțeleg că razele ultraviolete afectează și părul. Vestea bună este că o rutină de îngrijire bine pusă la punct, începută la timp și respectată cu minuțiozitate, luptă eficient cu aceste probleme.

După circa 3 ani de studii, cercetări și testări minuțioase în laboratoarele Viorica, a luat naștere Viorica VIE – o gamă de produse bazate pe complexul antioxidant unic Viephenol™, obținut din extractul din semințe de struguri moldovenești. În cadrul acestei game, pentru îngrijirea tenului au fost concepute câteva produse speciale, astfel încât indiferent de tipul tenului și necesitățile individuale, oricine poate găsi ceea ce i se potrivește. De asemenea, în gamă există și produse de îngrijire a corpului și părului.

Extracția antioxidanților din „inima” strugurilor moldovenești și, îndeosebi, conservarea proprietăților acestora, nu au fost sarcini ușoare. Produsele obținute, bogate în polifenoli, au multiple beneficii:

  • protecție antioxidantă împotriva principalilor factorilor nocivi: stres, poluare, substanțe chimice, radiații UV;
  • stimularea sintezei naturale de colagen și elastină în piele – proteinele structurale importante, care îi păstrează tonusul, elasticitatea și fermitatea;
  • hidratarea profundă a tenului, controlul secreției de sebum și minimalizarea reacțiilor inflamatorii și alergiilor cutanate;
  • protecție împotriva petelor pigmentare, eczemei, cuperozei și acneei;
  • stimularea regenerării scalpului, influențând direct proliferarea celulelor pielii acestuia;
  • fortificarea părului, care își recapătă strălucirea și rezistența, inclusiv la aranjat și coafat;
  • lupta contra mătreții, iritației fungice, seboreei, eczemelor, psoriazisului și dermatitei ce fac părul tern;
  • îmbunătățirea microcirculației la nivelul scalpului – se trezesc foliculii inactivi, astfel încât părul devine mai bogat.

Dermatologa companiei, Corina Pocnea, susține că Viephenol™ are numeroase beneficii confirmate științific: „Grație conținutului ridicat de polifenoli, este eficient în lupta cu îmbătrânirea prematură și deteriorarea celulară. Proantocianidina are rolul de a neutraliza efectul nociv al radicalilor liberi, acțiunea sa antioxidantă fiind de 50 ori mai puternică decât cea a vitaminei C și de 20 ori mai puternică decât cea a vitaminei E.” 

Așadar, acest complex nou este unic prin eficiența sa în păstrarea tinereții și sănătății pielii și a părului. Frumusețea ta îl merită?

www.viorica.md

Preluat de la: diez.md