metro-1.jpg
În acest an planurile noastre, ale tuturor, au fost date peste cap. Am trăit momente de suspans și neliniște. Am înfruntat provocări, am muncit din greu și am încercat să ne simțim în siguranță chiar și în condițiile stabilite de „noua normalitate”. Nimic nu va mai fi la fel. Dar… în sfârșit, vine Crăciunul! E timpul să lăsăm în urmă grijile, să luăm un moment de respiro și să privim înainte cu optimism. Știm că v-ați obișnuit ca sărbătorile de iarnă să fie celebrate alături de mulți oaspeți – prieteni, rude, colegi sau familie. De data asta ne pregătim de un Crăciun în condiții speciale – acasă, în siguranță. Chiar și așa, nimic nu trebuie să ne umbrească bucuria sărbătorilor, care ne dau motive de încredere și speranță în viitor.

METRO oferă câteva recomandări pentru ca sărbătorile de iarnă, deși altfel, să fie la fel de frumoase ca până acum.  

Comandă meniul pentru masa festivă. Cu toții știm câte bătăi de cap ne dă pregătirea bucatelor pentru masa festivă. Ia o pauză de la gătit și bucură-te de timpul petrecut în familie! Fie că vorbim despre rețete tradiționale sau mediteraneene, occidentale sau asiatice, cafenelele și restauratele din apropiere le pot prepara pentru noi. Comandă bunătățile gătite de bucătarii talentați, relaxează-te și trăiește cu intensitate timpul petrecut acasă. Vom reuși astfel să susținem gastronomia locală și să ajutăm industria HoReCa să treacă mai ușor prin aceste provocări. Ai pregătită și o listă de restaurante din meniul cărora de Crăciun poți savura adevărate delicii culinare.

Decorează-ți casa. Pentru a intra în atmosfera de sărbători, nimic nu te poate ajuta mai mult decât să alegi cum îți decorezi casa de Crăciun. Anul acesta poți fi la fel de inventiv în ce privește cununile de brad, ornamentele pentru masă și pomul de Crăciun. Decorațiunile vor reda o atmosferă de sărbătoare și de calm. Folosește luminițe colorate pentru a crea elemente de decor inedite. Le poți pune și în boluri de sticlă transparentă, pentru a obține adevărați „licurici luminoși”. Nu uita de ușă – o poți decora cu o frumoasă coroană împletită de brad. De asemenea, la împodobirea nelipsitului pom de Crăciun, poți opta pentru globuri, mascote, ornamente din lemn, din hârtie, în multe culori sau o singură culoare, după bunul plac.

Oferă cadouri celor dragi. În timpul sezonului festiv, ne aduc bucurie nu doar zăpada sau pomul de Crăciun, ci și cadourile pe care le primim sau le oferim. Să primești daruri poate fi o adevărată distracție, dar la fel de captivant poate fi și să le alegi, pregătești și să-i surprinzi pe cei dragi. De la dulciuri, haine, jucării sau produse tech – ai la dispoziție mai multe opțiuni pentru cumpărăturile de sărbători. Te poți inspira din catalogul METRO de Crăciun, acolo unde găsești  cadoul potrivit pentru fiecare, dar și numeroase idei de decor pentru sărbători de iarnă cu adevărat speciale. 

Despre METRO

METRO este unul dintre liderii internaționali în domeniul vânzărilor en-gros, cu o ofertă vastă de produse alimentare și nealimentare, dedicate clienților din industria HoReCa și revânzatorilor. La nivel global, METRO servește peste 16 milioane de clienți care pot alege să facă cumpărături în unul dintre magazinele sale de format mare, să comande online și să își colecteze cumpărăturile la magazin sau să le fie livrate. METRO susține competitivitatea întreprinzătorilor cu soluții digitale și contribuie astfel la diversitatea culturală din comerțul cu amănuntul și sectorul ospitalier. Sustenabilitatea este un pilon al afacerii METRO. METRO deține primul loc în Indicele Sustenabilității Dow Jones, în industria comercializării produselor alimentare. Compania operează în 24 de țări și angajează peste 100.000 de oameni în întreaga lume. În Republica Moldova, compania METRO este prezentă din 2004, având trei magazine, cu peste 25000 de articole în fiecare magazine și peste 600 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați www.metroag.de/www.metro.md.

Preluat de la: diez.md