igor_dodon_maia_sandu_84325100_51774400.jpg
Mâine, 15 noiembrie, în Republica Moldova se desfășoară turul II al alegerilor prezidențiale. Amintim că în urma rezultatelor din primul tur, Maia Sandu și Igor Dodon au acumulat cele mai multe voturi și vor participa în cel de al doilea tur al alegerilor. Pentru că urmează o luptă pentru fiecare vot, am hotărât să vedem ce zic astrele despre fiecare candidată la funcția de președinte/ă.

Maia Sandu este zodia gemeni și potrivit astrelor interesele profesionale ar trebui să meargă bine, precum și orice proiecte personale. „Dacă ai lucrat pentru a obține bani în plus în viața ta, probabil că vei vedea că acest lucru se va întampla astăzi. Energia fizică ți emoțională abundentă conferă puterii tale interioare un impuls special și s-ar putea să vezi rezultatele dorite în materie de finanțe și alte probleme. De asemenea, interesele profesionale ar trebui să meargă bine, precum și orice proiecte personale”.

Lui Igor Dodon, zodia vărsător, astrele îi prezic o putere fizică și interioară la înălțime. „Cariera și obiectivele tale financiare ar trebui să iți fie la îndemână astăzi. Atât energia fizică, cât și puterea interioară funcționează la înalțime, făcând aceasta zi ideală pentru a face planuri clare. De asemenea, dacă ai lucrat pentru a iți îmbunătăți starea de sănatate, este posibil să vezi câteva rezultate clare. Dacă nu, aceasta este o zi minunată pentru a începe un nou regim de sănătate și exerciții fizice”.

Reamintim că pe 1 noiembrie, în Republica Moldova s-au desfășurat alegeri prezidențiale. În cursa electorală s-au înscris șase candidați și două candidate: Maia Sandu (PAS), Igor Dodon (independent, susținut de PSRM), Andrei Năstase (Platforma DA), Renato Usatîi (Partidul Nostru), Violeta Ivanov (Partidul „ȘOR”), Octavian Țîcu (PUN), Dorin Chirtoacă (Blocul UNIREA), Tudor Deliu (PLDM). Maia Sandu a câștigat cele mai multe voturi, totuși insuficiente pentru a câștiga alegerile din primul tur. Astfel, pe 15 noiembrie va fi organizat cel de al doilea tur al alegerilor prezidențiale, unde se vor duela Igor Dodon și Maia Sandu.

Preluat de la: diez.md