cover-2.jpg
Dacă odată cu venirea primăverii ești în căutare de gusturi noi, mai ușoare și de arome surprinzătoare, trebuie să faci o vizită la Star Kebab.

Rețeaua de restaurante fast-food, prezentă cu 13 localuri în Chișinău, Bălți și Ungheni, a adăugat în meniul de bază hummusul cu ardei copt.

Hummusul își are originile în Orient însă este popular astăzi în toată lumea. Motivele sunt simple: textura cremoasă și aroma intensă care îl definesc sunt completate de un profil nutrițional ideal. Preparatul are la bază boabele de năut, bogate în proteine și fibre, pasta de susan (tahini) și uleiul de măsline – două ingrediente bogate în grăsimi sănătoase, care susțin sănătatea inimii.
Oferă energie, este sățios și în același timp ușor de digerat, fiind o masă potrivită pentru orice moment al zilei. Hummusul se poate savura fie ca preparat principal la o masă rapidă, fie ca gustare sau garnitură la o salată proaspătă, după gustul fiecăruia.

Vii la un hummus?

Star Kebab prepară zilnic hummus cu ardei copt, cu două posibilități de servire: simplu, stropit cu ulei de măsline și presărat cu semințe și garnisit cu legume (roșii, măsline, salată verde). Totul este pregătit proaspăt, în număr limitat de porții.
Hummusul este acompaniat de bucăți fragede de pită coaptă pe grill, de aceea e ușor să îl împarți cu prietenii tăi! Alege-l în pauza de la serviciu ori când ieșiți în oraș și vreți să încercați împreună mai multe preparate din meniu.

Gustă hummusul cu ardei copt în restaurantele Star Kebab (aici găsești lista completă a tuturor locațiilor) sau comandă-l oriunde în oraș, prin serviciul de livrare.

Preluat de la: diez.md