shutterstock_1159513891.jpg
Pe lângă lista celor mai bune aplicații de pe platforma Android, Google a publicat și o listă cu cele mai bune jocuri pe care le-am primit pe dispozitivele mobile anul acesta. Cap de listă este jocul Genshin Impact. Listă a fost aleasă în funcție de preferințele echipei editoriale, bazată pe activitatea utilizatorilor, dar și pe preferințele personale ale angajaților săi.

Genshin Impact nu este doar un joc pentru smartphone foarte bun, ci este un titlu universal, disponibil pe majoritatea platformelor de pe piață. Acesta este dezvoltat de un studio din China și pare să fie inspirat de jocuri precum The Legend of Zelda: Breath of the Wild de pe Nintendo Switch, scrie go4it.ro.

# Cele mai bune jocuri competitive pentru Android în 2020

Brawlhalla
Bullet echo
GWENT The Witcher Card Game
Legands of Runeterra
The Seven Deadly Sins: Grand Cross

Lista celor mai bune jocuri competitive pentru Android include jocuri de lupte, jocuri de cărți și shooter-uri top down, toate disponibile pentru jucat online cu prietenii sau pentru meciuri competitive publice.

# Cele mai bune jocuri independente pentru Android în 2020

Cookies Must Die
GRIS
Inbento
Maze Machina
Sky: Children of the Light

Aceste jocuri sunt create de studiouri independente care nu au în spate o mare corporație sau un publisher care să ia o mare parte din venituri. Acestea sunt în general titluri bazate pe idei experimentale, pe care companiile tradiționale de jocuri nu le abordează.

# Cele mai bune jocuri pe care le poți juca rapid pe Android în 2020

Disney Frozen Adventures
DreamWorks Trolls Pop
EverMerge
Harry Potter: Puzzles & Spells
SpongeBob: Krusty Cook-Off

# Jocuri petru Android cu impact în 2020

Fancade
Genshin Impact
Minimal Dungeon RPG
Ord.
The Gardens Between

Preluat de la: diez.md