Glovo.jpg
Glovo adaugă McDonald’s în aplicație și oferă clienților posibilitatea de a comanda toate produsele din meniul cunoscutului lanț de restaurante. Parteneriatul va deveni accesibil tuturor utilizatorilor Glovo de astăzi, 4 decembrie.

Glovo reconfirmă dorința de a le oferi clienților cea mai bună experiență de utilizare, alături de cea mai diversă selecție de parteneri, printre care se numără acum și McDonald’s, pe lângă ceilalți parteneri deja existenți în aplicație. 

Pe parcursul lunii decembrie, utilizatorii pot intra în aplicația Glovo și selecta produsele dorite de la McDonald’s, iar livrarea pentru produse este gratuită. De asemenea, utilizatorii au și posibilitatea de a ridica produsele comandate din 5 locații McDonald’s. 

„Suntem bucuroși că parteneriatul nostru cu McDonald’s a ajuns și în Republica Moldova. Ne dorim ca prin toate eforturile noastre să fim aproape de utilizatori și de nevoile lor, de aceea vom continua să le oferim un serviciu de calitate, util și divers”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

Aplicația Glovo cuprinde categorii predefinit, care pot fi selectate de utilizatori în funcție de nevoile lor: Mâncare, Supermarket, Livrare rapidă, sau Magazine. Acestor categorii, care apar pe măsură ce noi parteneri sunt adăugați în aplicație, li se adaugă și butonul „Orice”, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a comanda produse sau articole disponibile în orașul lor, dar care nu se află în categoriile predefinite.

Cum funcționează aplicația Glovo?

  • Descarcă (gratuit) Glovo de pe Google Play sau App Store și creează-ți cont
  • Deschide aplicația pentru a vedea ce poți comanda în zona ta
  • Alege o categorie dintre cele predefinite, folosește butonul „Orice” sau caută direct un produs în bara de căutare
  • Odată ce ai plasat comanda, poți vedea în ce stadiu se află, iar după ce curierul a preluat-o, îl poți urmări în timp real până ajunge la tine 
  • Pe mail-ul cu care ți-ai creat contul vei primi confirmarea comenzii
  • Doar în timpul livrării poți contacta curierul Glovo pentru nelămuriri sau informații
  • Poți plăti cu cardul direct în aplicație sau cash la livrare
  • Oferă un rating după fiecare comandă atât magazinului/restaurantului de la care ai comandat, cât și curierului 
  • După finalizarea comenzii, găsești pe mail confirmarea și detaliile livrării

Despre Glovo

Glovo este o platformă de livrare rapidă care îți permite să cumperi, să trimiți și să primești orice produs, din și în perimetrul orașului în care te afli. Lansată în Barcelona, compania este prezentă în 548 orașe din 21 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa și Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi și peste 25.000 de parteneri asociați din întreaga lume.

Pentru mai multe informații despre Glovo: https://about.glovoapp.com/en

Preluat de la: diez.md