Gamă-1-scaled.jpg
Ne-am obișnuit că în ultimele decenii aproape toate produsele de îngrijire a pielii conțin tot felul de substanțe chimice (SLS, parabeni), care au funcția de a acoperi superficial problemele tenului sau ale corpului. Totuși, se pare că în ultimii ani tendințele devin ireversibile și mulți consumatori trec pe baricadele produselor de origine naturală, încercând să se întoarcă la origini, în căutarea unor soluții versatile, dar eficiente.

Specialiștii companiei Viorica Cosmetic au creat o gamă de produse destinate pentru îngrijirea tenului, a părului și a corpului din extracte naturale și materii prime curate: Viorica Vie. Iată câteva motive de ce merită să le încerci:

Sunt universale și eficiente

Produsele din gama Viorica Vie sunt disponibile pentru un spectru larg de probleme: ten tern, piele descuamată și sensibilă, lipsa tonifierii pielii. Respectiv, gama include toate produsele necesare pentru etapele de îngrijire: curățare, tonifiere, hidratare. 

Totodată, produsele Vie nu au o limită de vârstă de la care pot fi utilizate, iată de ce se potrivesc atât pielii tinere, cât și celei adulte. Mirosul ușor, fără note agresive, le face potrivite chiar și pentru posesorii tenului sensibil.

Conțin ingrediente naturale active

Ținând cont de filosofia brandului și de experiențele acumulate de-a lungul deceniilor, specialiștii companiei Viorica Cosmetic au ales să valorifice doar ingrediente naturale, oferite de rezervele inestimabile ale pământurilor moldave. Iată de ce, după cum afirmă dermatologii companiei: „Viorica VIE este un sistem antioxidant inedit pentru îngrijirea tenului și a corpului, bazat pe complexul unic Viephenol™, obținut din extractul din semințe de struguri moldovenești”.

În conceperea acestor produse se folosește complexul de antioxidanți Viephenol, vitamina C pentru față, precum și vitaminele din clasa B, uleiuri și particule emoliente, toate direcționate spre antioxidarea și curățarea eficientă a epidermei. 

Sunt accesibile și calitative

Nu mai este cazul să faci găuri în portofel pentru tot felul de proceduri costisitoare sau să pierzi timpul prin saloane de înfrumusețare, deoarece ai tot necesarul pentru o porție de splendoare chiar acasă. Alege produsele dorite, organizează-ți o sesiune SPA și savurează plăcerea de a avea o piele și un păr sănătos fără prea multe dificultăți.

Politica de prețuri avantajoase și calitatea înaltă iată două motive fundamentale pentru care gama Viorica Vie nu trebuie să lipsească din ritualul tău zilnic de îngrijire. 

Sunt o metodă de prevenție eficientă

În ritualul de îngrijire a pielii și a părului primează regula prevenției. De aceea, de la primele semne de îmbătrânire, trebuie să iei măsurile de rigoare. Gama Viorica Vie este un adevărat elixir de tinerețe, grație căruia poți să efectuezi curățarea tenului mult mai eficient, să-l iluminezi corect și să-i întorci tonusul, iar produsele pentru îngrijirea corporală și a părului au tocmai acel efect cumulativ, de-a lungul întregii perioade de utilizare. 

Te-am convins? Treci pe lista de shopping produsele Viorica Vie și bucură-te de senzația de sănătate și confort pentru pielea, corpul și părul tău. 

Viorica Vie – frumusețe fără compromisuri!

www.viorica.md

Preluat de la: diez.md