youtube-shorts-videos-beta-1200x675-1170x658-1.jpg
Google a lansat o alternativă TikTok, sub numele YouTube Shorts. Aplicația este disponibilă în prezent doar în India în format beta.

YouTube Shorts este o aplicație de mobil construită în jurul clipurilor de maxim 15 secunde imortalizate cu telefonul pe verticală. Exact la fel ca pe TikTok, vei putea lipi mai multe clipuri împreună, vei putea pune muzică pe fundal și vei putea ajusta viteza cu care vor fi redate. În aplicație este prezent și un temporizator, în cazul în care îți pui telefonul undeva și vrei să știi exact momentul în care începe să te filmeze, scrie playtech.ro.

Această aplicație dedicată este o extensie a unei modificări recente în aplicația principală de YouTube. De curând, a ajuns să incorporeze un rând de clipuri scurte, iar acum utilizatorii pot naviga ușor de la unul la altul printr-un swipe. Oficialii platformei țin să menționeze că va fi din ce în ce mai simplu să te uiți la Shorts.

Deocamdată nu se cunoaște când YouTube Shorts va ajunge în alte colțuri ale lumii și pe iPhone, dar ar trebui să nu mai dureze foarte mult. Depinde probabil și de feedback-ul din partea utilizatorilor, dar la câți utilizatori are YouTube, este improbabil să nu vorbim de un succes, poate chiar mai mare decât cel al YouTube Reels.

Preluat de la: diez.md