DSC5341.jpg
Vineri, 30 octombrie, Château Vartely a deschis oficial primul magazin de firmă și wine bar în Chișinău. Astfel, toți iubitorii de vinuri bune își vor putea cumpăra licorile preferate direct din magazinul producătorului, situat pe strada Aleksandr Pușkin, numărul 4.

Prin deschiderea acestui magazin în Chișinău, Château Vartely continuă să susțină dezvoltarea comunității domeniului vitivinicol și să promoveze cultura consumului de vin de calitate.

Designul magazinului este realizat in concordanță cu cele mai moderne standarde și beneficiază de o amenajare deosebită. Aici fiecare client va avea parte de o experiență oenologică plăcută și distinsă.

Noul wine shop oferă la dispoziția clienților toată gama de produse Château Vartely la cel mai bun raport calitate-preț, care, pe lângă faptul că vor avea preț de producător, vor beneficia sistematic și de promoții exclusive.

În cadrul acestui magazin este amenajat și un wine bar cu o sală de degustare unde se vor putea găzdui prezentări și degustări profesionale de vin, susținute de către cei mai buni specialiști din domeniu.


Evenimentul de deschidere a debutat cu discursul directorului general al vinăriei, dl Valeriu Mihaluța, care a încercat să sublinieze toate prioritățile și scopul acestei intenții frumoase: „Ne-am dorit să deschidem acest wine bar/magazin din două simple motive: ca să fim mai aproape de clienții noștri fideli și ca să oferim ocazia să ne cunoască și să ne împrietenim cu toți cei care încă nu ne-au cunoscut pe noi ca vinărie, complex turistic, dar sunt dornici să descopere istoria și vinurile noastre. Suntem pregătiți să cultivăm cultura consumului de vin de calitate și să împărțim cu fiecare toată dragostea și pasiunea noastră pentru vin, terroir și viță-de-vie”.

,,Aici veți putea face cunoștință cu toate vinurile noastre și le veți putea achiziționa la cele mai bune prețuri. Aici veți găsi în premieră cele mai noi sortimente, cele mai bune oferte și cea mai sinceră consultanță”, a spus Valeriu Mihaluța.

Brandul Château Vartely a fost lansat în anul 2004, însă vinurile sub această marcă se găsesc încă din 1996. Vinurile produse din soiuri europene și autohtone au plasat compania Château Vartely în topul preferințelor consumatorilor, iar calitatea lor este premiată prin medalii și distincții câștigate la cele mai renumite concursuri internaționale.

Cea mai recentă realizare a companiei este obținerea unui loc de frunte în top 10 vinuri baricate din lume, distincție atribuită vinului Taraboste Tribut Cabernet Sauvignon 2016, gama exclusivă lansată de curând pe piață.

Programul de lucru în al magazinului este 10.00-22.00, de luni până duminică. Adresa: strada Aleksandr Pușkin, numărul 4.

Preluat de la: diez.md