instagram-1.jpg
În contextul celor zece ani de la fondarea platformei Instagram, administratorii rețelei sociale au decis să bucure utilizatorii cu o nouă oportunitate. Acum fiecare utilizator poate să modifice pictograma aplicației și să o aleagă pe cea care-i place mai mult, chiar și în stilul Polaroid. 

Pentru a face acest lucru, trebuie să vă actualizați la versiunea curentă a Instagramului, să mergeți la setări și să glisați în sus, urmând seria emoticoane care vă arată drumul spre un meniu secret unde puteți să vă personalizați pictogramele. Pe lângă pictogramele de tip Polaroid, găsiți pictograme curcubeu, aurii și întunece (precum și amurg, zori și aurore boreale).

Această funcție nu este încă disponibilă pentru toți utilizatorii. The Verge sugerează că Instagram va elimina posibilitatea de a schimba pictogramele într-o lună.

Pe lângă schimbarea pictogramei, noua versiune a aplicației are o arhivă cu toate story-urile din ultimii trei ani, cu o hartă care conține cele mai populare locuri în care utilizatorii au realizat acele story.

Preluat de la: diez.md