Screen_Shot_2020_08_05_at_10.25.49_AM.0.jpg
Sud coreenii au lansat noul telefon pliabil Samsung Galaxy Z Fold2. Dispozitivul vine cu un ecran secundar de 6,2 inci şi poate fi deschis pentru a ajunge la 7,6 inci pe ecranul principal.

Ecranul secundar Infinity-O de 6,2 inci permite opţiuni extinse de utilizare, astfel încât să poţi verifica e-mail-urile, să cauţi informaţii de interes sau chiar să urmăreşti conţinutul preferat, fără a fi nevoie să depliezi dispozitivul de fiecare dată. În momentul în care acesta este depliat, ecranul principal de 7,6 inci cu cu rată de refresh adaptabilă de 120 Hz.

Pentru o experienţă de utilizare completă, Galaxy Z Fold2 vine dotat cu cel mai bun sunet dinamic disponibil pe un dispozitiv Galaxy, cu un efect stereo îmbunătăţit şi un sunet mai clar oferit de boxe duale bazate pe tehnologia high-dynamic.

Samsung Z Fold2 este dotat cu un modul triplu de camere pe spate: un ultra wide de 12 MP, o cameră principală de 12 MP şi un telefoto tot de 12 MP. Camera frontală de pe ecranul principal are 10 MP, la fel ca cea de selfie de pe ecranul secundar.

Cu o asemenea mărime, este normal ca Samsung să se concentreze pe multitasking-ul pe care îl permite noul său pliabil. Astfel, Samsung s-a asigurat că aplicaţiile cele mai utilizate ale celor de la Google şi Microsoft sunt perfect optimizate pentru noul telefon. Compania spune că Outlook-ul va avea acelaşi sentiment de utilizare ca pe o tabletă, iar documentele în Word sau Excel vor putea organizate într-o bară de instrumente asemănătoare cu cea a PC-ului.

Puterea de procesare a dispozitivului vine de la o memorie RAM de 12 GB, completată la alegerea utilizatorului cu 256 sau 512 GB de stocare internă de tip UFS3.1. Ecranul principal este un AMOLED cu format 22,5:18 şi rezoluţie 2208 x 1768 pixeli, iar cel secundar are 6,2 inci şi un format 25:9, cu 2260 x 816 pixeli.

La capitolul baterie, telefonul vine cu 4 500 de mAh, o baterie duală, împărţită în cele două jumătăţi ale telefonului. Are încărcare rapidă pe cablu şi wireless, precum şi wireless PowerShare, funcţia care îţi permite să „împarţi” din bateria ta celor care nu au.

Prețul unui astfel de gadget este de 2 000 de dolari.

Preluat de la: diez.md