EMAX8447.jpg
Ziua de 27 august, a fost, evident, zi dedicată celebrării Zilei Independenței Republicii Moldova, în acest sens expediția La La Play a organizat un eveniment mai special cu această ocazie. Muzica a răsunat în tandem cu valurile apei, deoarece orchestra a organizat un concert pe apă pe râul Nistru. 

Membrii orchestrei au cântat pe un vapor, iar Nistrul i-a legănat pe valurile lui. Muzicienii, împreună cu Felicia Dunaf la vocal, au cântat pentru ambele maluri ale râului Nistru, dar și pentru oamenii veniți să se odihnească pe plaja de la Vadul lui Vodă, sărbătorind astfel, cei 29 de ani de Independență.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

De asemenea, pe lângă muzicienii din orchestra, dispoziția bună a fost menținută și de un DJ, invitat special cu această ocazie. La concertul pe apă au fost prezenți mulți oaspeți dragi echipei MNYO, printre care vloggerul Dorin Galben și deputatul Radu Marian.

Urmărește pe #diez aventura muzicienilor în cadrul La La Play 2020 și locurile frumoase pe care le vizitează anul acesta.

Preluat de la: diez.md