IMG_9574.jpg
Echipa MNYO a ajuns la ultima sa expediție din acest an. Ieri, 31 august, membrii orchestrei au încheiat vara cu un flashmob la Spitalul Clinic de Boli Contagioase pentru Copii din Chișinău, unde muzicienii au cântat pentru medicii și micii pacienți ai instituției medicale.

Seara a culminat pe note muzicale cu un concert open air la Teatrul Gastronomic din Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt, un recital special pentru echipa Moldovan National Youth Orchestra.

Ziua de 31 august a însemnat o retrospectivă a întregii ediții La La Play din acest an. A fost o seară nostalgică în care echipa a comunicat cu publicul, discutând atât despre edițiile anterioare, cât și ceea ce i-a uimit, surprins și încântat în 2020.

#gallery-3 { margin: auto; } #gallery-3 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-3 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-3 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Ziua de 31 august n-a însemnat doar sfârșit de vară sau final de expediție, ci un eveniment important pentru noi, ca vorbitori de limba română, pentru că am celebrat alături de spectatorii noștri Ziua Națională a Limbii Române cântând împreună cu ei imnul „Limba noastră” și alte piese patriotice precum, „Răsai” sau „Copacul”.

#gallery-4 { margin: auto; } #gallery-4 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-4 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-4 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Alături de MNYO, la eveniment au fost și câțiva dintre parteneri: Kaufland Moldova, Ambasada Suediei în Moldova, Institutul Cultural Român și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Orchestra MNYO este deosebit de recunoscătoare partenerilor care i-au susținut și continuă să le ofere sprijin și promovare în proiectele pe care le inițiază.

Preluat de la: diez.md