IMG_8659.jpg
Expediția La La Play continuă traseul muzical prin țară. Ziua de 29 august a fost dedicată oamenilor din Moldova care muncesc cu pasiune și dedicație – fie că e vorba de domeniul medical sau agricol.

Prima destinație a zilei de 29 august a fost la Spitalul Raional Hîncești, unde orchestra a oferit un recital pentru personalul medical și pacienți, care i-au întâlnit cu mult drag și entuziasm.

#gallery-4 { margin: auto; } #gallery-4 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-4 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-4 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Traseul MNYO nu s-a oprit aici, pentru că orchestra s-a îndreptat în sudul Moldovei, ajungând pe câmpurile din Cucoara, Cahul unde au susținut un concert – omagiu pentru agricultorii care, veniți de cu zori, munceau chiar acolo pe câmp. Această inițiativă vine în contextul situației dificile din domeniul agricol din acest an, când agricultorii au nevoie de susținere mai mult ca oricând.

#gallery-5 { margin: auto; } #gallery-5 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-5 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-5 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Seara a culminat cu un Concert în Alb în satul Roșu, la care au fost invitați medicii și lucrătorii medicali din prima linie din raionul Cahul, cărora le-a fost adus un elogiu prin muzică, orchestra mulțumindu-le astfel pentru dăruire, implicare și curaj.

#gallery-6 { margin: auto; } #gallery-6 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-6 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-6 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Concertul a fost susținut cu suportul Primăriei Municipiului Cahul și a Institutului Cultural Român la Chișinău, partenerul MNYO de lungă durată, care marchează anul acesta 10 ani de existență.

Preluat de la: diez.md