3-7.jpg
Nu surprinde pe nimeni că termenul „coronavirus” a fost cel mai tastat cuvânt pe motorul de internet Google şi care a înregistrat cele mai multe căutări în întreaga lume, relatează miercuri EFE, scrie agerpres.ro.

Cele mai căutate cuvinte de internauţii din întreaga lume sunt în această ordine: „coronavirus”, „election results”, „Kobe Bryant”, „zoom”, „IPL”, „India vs New Zealand”, „coronavirus update”, „coronavirus symptoms”, „Joe Biden” şi „google classroom”. Datele privind cei mai căutaţi termeni au fost publicate de Google, care a precizat că în plină pandemie mondială provocată de virusul SARS-CoV-2- căutările pe internet s-au axat majoritar asupra informaţiilor legate de criza sanitară.

Google a clasificat şi care au fost ştirile care au suscitat cel mai mult interesul internauţilor din întreaga lume, mai ales cele legate de noul coronavirus şi de alegerile prezidenţiale americane, alături de căutari legate de Iran şi Beirut, hantavirus, Tesla Stock sau de mişcarea Black Lives Matter.

Printre actorii care au suscitat cel mai mult interesul se numără Tom Hanks, Joaquin Phoenix, Amitabh Bachchan, Ricky Gervais, Jada Pinkett Smith, Justin Hartley, Lea Michele, Eleazar Gómez y Ansel Elgort, a anunţat Google, care a dezvăluit şi numele sportivilor cei mai căutaţi pe internet, precum Ryan Newman, Michael Jordan, Tyson Fury, Tom Brady şi Mike Tyson.

Personalităţile cele mai căutate au fost în această ordine: Joe Biden, Kim Jong Un, Boris Johnson, Kamala Harris, Tom Hanks, Jacob Blake, Kanye West, Ghislaine Maxwell, August Alsina şi Ryan Newman, alături de personalităţi decedate anul acesta, cel mai căutat fiind Kobe Bryant, urmat de Naya Ribera, Chadwick Boseman, Sushant Singh Rajput şi George Floyd.

 

Preluat de la: diez.md