vanish.jpg
Facebook Messenger primește o nouă funcție numită „Vanish Mode”. Noua funcție prevede un tip de mesaje care au un termen de expirare și dispar automat după ce sunt citite sau după ce căsuța de chat este închisă. Este un mod mai privat pentru conversații online, care șterge urmele de peste tot.

Funcția Vanish Mode este disponibilă în SUA și alte câteva țări, însă va fi activată în toată lumea în următoarele câteva săptămâni. Utilizarea acesteia este extrem de simplă, fără să fie necesară navigarea prin meniuri de setări. Tot ce trebuie să faci este să tragi de jos în sus în pagina chat-ului, iar Vanish Mode se activează, transmite go4it.ro.

Vanish Mode poate fi activată de ambii utilizatori sau doar de unul dintre interlocutori. Cel care nu activează Vanish Mode va păstra mesajele din acea conversație, dar numai cele pe care el le-a trimis. Pentru ca întreaga conversație să dispară automat, ambii utilizatori trebuie să o activeze. Totuși, noua capabilitate din Messenger nu funcționează în chat-uri de grup. Iar dacă celălalt utilizator face o captură de ecran, vei fi atenționat.

Atunci când unul dintre utilizatori activează Vanish Mode pe Facebook Messenger sau pe Instagram, o animație apare pe ecran și un mesaj îți spune ceea ce funcționează și ce nu în acest mod. De exemplu, dacă dorești să raportezi un mesaj pe care l-ai primit, ai la dispoziție doar o oră după ce a fost trimis. Mai există însă o limitare. Ambii interlocutori trebuie să fie pe Messenger sau pe Instagram. Chiar dacă cele două rețele pot comunica între ele, Vanish mode nu merge de pe una pe cealaltă.

Preluat de la: diez.md