FotoJet-46.jpg
Diana Moraru este performance coach și coach de carieră acreditată de către Continuing Professional Development la nivel internațional. În decembrie 2020, a devenit cofondatoarea și una dintre directoarele generale la Awarelee. A locuit 10 ani în Marea Britanie și s-a stabilit în Emiratele Arabe Unite, acolo unde studiază Executive MBA la o școală americană.

Recent, Diana a lansat două podcast-uri despre carieră: unul în limba româna, care se numește „Cariera ta, de la A la Z”, și unul în limba engleză cu titlul – Career Backstage.

„«Cariera ta, de la A la Z» răspunde la toate întrebările tale de carieră și vine cu sfaturi utile, axate pe acțiune și te învață cum să îți controlezi cariera și cum să faci alegeri mai bune pentru viitorul tău profesional. Totodată, acest proiect vine cu instrumente și tehnici pe care le poți pune în practică imediat”, spune Diana.

Tot aici, Diana povestește că este încântată și bucuroasă să împărtășească noutatea despre podcast cu comunitatea sa de pe Facebook, dar și cu oamenii care s-ar arăta interesați de acest proiect.

„Sunt foarte bucuroasă să împărtășesc cu voi că podcast-ul «Cariera ta, de la A la Z» își începe activitatea pe 1️5 ianuarie 2️021. În prima emisiune, vom aborda tematica «Din culisele carierei de funcționar public». Ce presupune cariera de funcționar public și care este partea invizibilă a acestui job, iar acestea sunt doar câteva întrebări la care invitatul special Cristu Chirfot ne va răspunde.

Cristu Chirfot este consilier superior la departamentul de dezvoltare rurală din cadrul Ministerului Agriculturii și are experiență de peste 20 de ani în administrația publică. Deține un doctorat în domeniul agronomic și marketing agricol”, mai menționează Diana.

În cadrul episoadelor live, aveți posibilitatea să puneți întrebări și să primiți răspunsuri imediat. Este un podcast care presupune multă interacțiune și din partea telespectatorilor.

Puteți urmări live episoadele podcast-ului abonându-vă la canalul de YouTube al Dianei.

Prin intermediul acestor podcast-uri, Diana își propune să ne ajute pe fiecare dintre noi cu sfaturi, tehnici și instrumente pentru a prelua controlul în carieră pentru a ne reinventa și pentru a descoperi ce carieră ni se potrivește.

Diana are o experiență vastă în domeniul resurselor umane, coaching și mentorat, dobândind-o în corporațiile internaționale din Marea Britanie. Așadar, podcast-ul abordează tematici actuale cum ar fi:
# ce lipsește CV-ului meu;
# cum comunicăm eficient cu echipa;
# cum utilizăm strategic energia feminină și masculină la locul de muncă etc.

„Cariera ta, de la A la Z” este unicul podcast din Republica Moldova și Romania care abordează totul despre carieră, iar Diana este foarte pasionată de partea aceasta de carieră, ea trecând printr-un proces de transformare și schimbare în carieră. Anterior ea a făcut un masterat în Managementul Dezvoltării Afacerilor la Babeș-Bolyai, un al doilea masterat în Resurse Umane la Kingston University și acum studiază pentru un al treilea masterat.

Diana a lansat și un career coaching and building smart networking club în cadrul Hult din UAE unde oferă ședințe de mentorat și de coaching studenților MBA și EMBA. Astfel, ea desfășoară și organizează workshop-uri și traininguri în domeniul carierei.

Puteți asculta podcast-ul „Cariera ta, de la A la Z” pe LinkedIn, unde are o pagină specială – Cariera ta, de la A la Z –, Facebook, Spotify sau Apple Podcast.

Iar mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a Dianei Moraru!

Preluat de la: diez.md