104414823_3126815137356616_4187676255602663700_o.jpg
„Totul are un început și un sfârșit”, scrie Natalia Morari pe pagina ei de Facebook anunțând că Propaganda Café își ia rămas de la oaspeții săi după 7 ani de activitate. 

„Nu mai suntem în stare să facem fața pandemiei, chiar dacă am depus toate eforturile. O parte bună din clienții noștri întotdeauna au fost turiștii străini pe care țara nu i-a mai văzut de 6 luni și se pare că în curând nu-i va mai vedea. Din păcate, pentru noi lipsa lor a devenit prea dureroasă. Vrem din tot sufletul să-i mulțumim pe clienții noștri cu care am împărtășit în toți acești ani momente de bucurie”, menționează Natalia în mesajul ei.

Natalia mai scrie în postarea ei că, Propaganda Café nu a fost un simplu local, ci un spațiu pentru comunitatea de oameni cu aceleași valori, fapt pentru care le mulțumește tuturor oaspeților care au pășit pragul localului.

„Acum avem de trecut prin calvarul birocratic al unei afaceri frânte, dar asta e. Vă îmbrățișăm cu drag”, conchide co-fondatoarea localului.

Amintim că Propaganda Café s-a deschis în anul 2013, atunci Natalia și partenera sa Svetlana au reușit cu multă trudă să-şi amenajeze o buna parte a localului, iar inaugurarea acestuia a fost un fel de clacă unde s-au adunat oameni care n-aveau treabă cu procesul de construcție sau reparație. A fost un mini-event cu muncă și socializare, cafea și vopsea la care au participat prietenii și cunoștințele Nataliei.

 

Preluat de la: diez.md