Cover-diez_1.jpg
Crăciunul este tot mai aproape, iar mulți dintre noi sunt în căutare de cadouri deosebite pentru oamenii dragi. Tocmai din acest motiv vă prezentăm top cinci plante de la Floral Soul, care pot servi drept cadou.

Pe măsură ce decembrie își face simțită prezența în calendare și în obrajii noștri îmbujorați, începem să ne gândim la cadouri pentru cei dragi. Anul acesta, Floral Soul îți propune să înlocuiești plimbările lungi în căutarea unui cadou în centrele comerciale, cu un cadou verde care să ofere energie frumoasă nu doar încăperii în care se va afla, ci și omului care se va simți bine în preajma acestuia.

Plantele sunt un cadou minunat de Crăciun, pentru că cei ce le vor primi în dar se vor bucura de ele mult timp după ce masa de sărbătoare va fi strânsă, luminițele puse la loc și colindele vor deveni tăcute. Plantele alese de Floral Soul nu sunt întâmplătoare, fiecare poartă o semnificație și toate sunt festive. Așadar, să vedem care îți va cădea cu tronc la inimă și poate reușești să selectezi un cadou pentru un om drag. Totodată, menționăm că prețurile și întreaga colecție de plante le găsești online AICI!

 # Crăciunei și Crăciunițe

Crăciuneii trezesc nostalgie, pentru că mulți dintre noi, când eram mici, am văzut cum înfloreau pe la casele bunicilor. Crăciunul îl petrecem în tihnă, în sânul familiei, iar un crăciunel e fix ce trebuie. Bucură-ți prietenii și familia cu această plantă simbol a sărbătorilor de iarnă.

 

 #Minibrăduți

De Crăciun, brăduți nu pot fi niciodată prea mulți. Dacă îi mai împodobești și cu luminițe, atunci fii sigur/ă că sărbătorile ți-au reușit. Umple casa de bucurie și adu în dar niște minibrăduți veșnic verzi persoanelor care ți-au trecut prin gând chiar acum.

 

#Poinsettia

I se mai zice Floarea Crăciunului și e un simbol al sezonului festiv. Poinsettia răspândește veselie în toată casă și face impresie ca obiect de decor și aranjament îndrăzneț pe masa de Crăciun. E un cadou greu de uitat, cel puțin datorită frunzelor sale de un colorit intens.   

 

#Cyclamen

Cu o denumire mai exotică și așezată în ghivece de ceramică, planta Cyclamen e un strop de culoare în plină iarnă. Are frunze în formă de inimă și nu se lasă trecută cu vederea. Crescută cu atenția și pasiunea cuvenită, Floral Soul îți garantează că, dacă o alegi, nu vei da greș.

 

 #Orhidee neagră

Din toate timpurile, orhideele au furat inimi. N-ai cum să greșești cu o orhidee cadou, mai ales cu una neagră, care abundă în semnificații – și anume, admirație și devotament. Orhideele sunt mereu un motiv de a porni o discuție într-o încăpere, iar cel/cea care o va primi cadou nu va regreta nicio secundă frumusețea pe care o va aduce în spațiul său.

Toate plantele enumerate mai sus vin în ambalaje de sărbătoare cochete, fiind accesorizate în culori și motive de Crăciun. Pe lângă faptul că purifică aerul, prietenii noștri verzi au un efect calmant asupra noastră, oferind cadou o plantă de Crăciun, de fapt oferi cu adevărat un memento pentru o sănătate și mai bună în noul an. 

Cu o singură vizită, fie răsfoind catalogul online, fie la Orangeria Floral Soul din Chișinău de pe strada Mihail Kogălniceanu 54, vei bifa aproape totul pe lista de cadouri de Crăciun. Dacă-ți plac, totuși, plantele mai exotice, alege din colecția felurită pusă la dispoziția ta AICI, iar fiecare plantă pe care o alegi îți va fi livrată cu grijă la ușă!

 

Preluat de la: diez.md