2-24.jpg
Tesla este gata să vină oficial în România — gigantul american de electromobile vrea să deschidă un showroom şi un centru de deservire. Cu acest scop Tesla a publicat cinci anunţuri pentru posturi vacante pentru viitoarea reprezentanţă oficială, ce ar putea apărea în România în cursul anului viitor. Astfel, compania a confirmat pentru prima dată planurile de expansiune în estul Europei, scrie piataauto.md.

Anunţurile au apărut în urmă cu câteva zile pe site-ul oficial Tesla. Potrivit informaţiilor, showroom-ul şi centrul de deservire vor fi construite la Bucureşti, dar fără a anunţa deocamdată vreo adresă exactă. Printre posturile vacante se numără un manager de showroom, consultanţi, dar şi angajaţi în service. De menţionat, că mai devreme Tesla anunţa planuri de expansiune în ţările din estul Europei, însă pe listă niciodată nu figura şi România până acum.

electrek.co

În contextul creşterii cererii pentru electromobile în România, electromobilele cu emblema Tesla rămân a fi populare, chiar şi fiind importate neoficial. Doar în cursul acestui an în ţara vecină au fost importate 56 de electromobile americane, potrivit Automarket.ro. Lansarea brandului pe cale oficială, fireşte, doar va spori cererea pentru electromobilele Tesla. Cel mai probabil, odată cu această lansare americanii vor extinde în România şi reţeaua de staţii de încărcare rapidă Supercharger.

Preluat de la: diez.md