deserturi.jpg
Carantina a făcut ca mulți oameni să-și găsească ocupații și pasiuni noi. Așa s-a întâmplat și în cazul Alionei Pronina, tânăra care din simplă curiozitate a început să gătească deserturi sănătoase. De specialitate este training manager, iar de la un timp delectează oamenii cu dulciuri handmade făcute din produse sănătoase. Își face speranțe mari în raport cu afacerea pe care a inițiat-o, ba mai mult, visează să creeze un desert care să fie renumit în întreaga lume. Despre ce este vorba, aflați din interviul ce urmează.

Ideea de a iniția această afacere, căreia eroina noastră îi spune „gustoasă și sănătoasă”, i-a apărut în timpul carantinei, când a descoperit că iubește să gătească, dar și datorită faptului că își dorea să se detașeze de rutină și să-și surprindă soțul cu gustoșenii preparate de ea.

 

Spune că desertul din nuci și coacăză neagră a fost primul preparat dulce pe care l-a gătit în viața ei și nici nu intuia că două luni mai târziu va fi și primul vândut. „Aici a și început afacerea mea care în timp mi-a devenit tare dragă”, ne relatează Aliona.

Afacerea Alionei Pronina se numește DESÉ – True Dessert. De ce? Simplu, ne spune ea, argumentând că a ales această denumire de la cuvântul englez true, care se traduce ca „adevărat”, ceea ce este strâns legat de valorile ei de viață și de deserturile sale care conțin produse naturale și fără adaosuri alimentare periculoase.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

„Misiunea mea este de a colecta expresiile de «uau!» ale cumpărătorilor”

De asemenea, protagonista noastră precizează că afacerea pe care a înființat-o se egalează pentru ea cu verbul „a surprinde”, deoarece ne spune că pentru ea este foarte prețios momentul când vede cum oamenii care-i procură deserturile se bucură și se miră atunci când gustă dulciurile preparate de ea.

„Misiunea mea este de a colecta expresiile de «uau!» sau «oare poate fi desertul sănătos atât de gustos» ale cumpărătorilor. Iată tocmai în aceste momente înțeleg cât de important și cât de multă satisfacție îmi aduce activitatea pe care o fac.”

„Nu accept imperfecțiunile sau lucrurile făcute pe jumătate, de aceea mereu tind spre ideal”

Atunci când am întrebat-o prin ce se remarcă deserturile DESÉ – True Dessert, ea ne-a răspuns că în primul rând prin atitudinea și seriozitatea cu care se dedică afacerii pe care a pus-o pe roate.

„Nu accept imperfecțiunile sau lucrurile făcute pe jumătate, de aceea mereu tind spre ideal. În afară de gust, pentru mine contează enorm de mult conținutul deserturilor, procesul de pregătire, ambalajul, modul de comunicare cu cumpărătorii, chiar și felul în care este efectuată livrarea. Deserturile se deosebesc în primul rând prin faptul că sunt fără zahăr, deoarece eu utilizez doar ingrediente naturale și cu un adaos secret – dragostea!”

Aliona ne-a mărturisit că în meniul lor de deserturi cel mai solicitat produs la moment este cel cu nuci și coacăză neagră, deoarece este o combinație perfectă între ciocolată și gustul acrișor al coacăzei. Tot ea menționează că majoritatea rețetelor, care sunt inspirate din anumite surse, de fapt sunt modificate și recreate de ea.

Oamenii, care preferă calitatea produselor și duc un mod de viață sănătos, trebuie să știe că produsele Alionei se pot încadra perfect în regimul lor alimentar, deoarece ele nu conțin adaos de zahăr alb, ci doar dulceața obținută din ciocolată, stevia ori fructe uscate sau în unele cazuri din miere de albine. De asemenea, Aliona mai produce și deserturi vegane care se recomandă atât copiilor, cât și oamenilor cu diabet zaharat.

Protagonista noastră menționează, de asemenea, că, odată cu dezvoltarea brandului DESÉ – True Dessert, se îmbunătățesc capacitățile sale în domeniul artei patiseriei.

Ca să faceți cunoștință cu tot sortimentul de produse, accesați pagina de Instagram a magazinului online DESÉ – True Dessert.

Preluat de la: diez.md