anne-geier-dog-travel-photography-5.jpg
Fotografa austriacă Anne Geier și iubitul său călătoresc alături de câinii lor – Yuri și Finn. Împreună, aceștia admiră munți, plaje și lacuri, traversând terenuri stâncoase și admirând priveliștile apelor cristaline.

Drept rezultat, nu rămân doar impresiile de neuitat, ci și fotografiile îmbibate cu frumusețea uluitoare a naturii și starea de bine a celor patru călători.

„Acum aproximativ trei ani, noi (iubitul și câinii) am început să călătorim și am descoperit noua noastră pasiune. Am cumpărat un VW T4 și l-am transformat într-o camionetă. Este perfect, putem merge oriunde vrem și oricând vrem. Suntem total liberi și flexibili și nu avem nicio obligație de cazare”, spune Geier.

Modul de viață simplificat ar putea însemna că Geier nu poate face duș zile întregi sau trebuie să doarmă într-o mașină rece. Dar, din spusele ei, acele momente frumoase merită toate provocările.

„Pentru noi, este cu siguranță modul perfect de a călători și cel mai mare lux pe care ni-l putem imagina. Trebuie doar să fii bine organizat și să ai echipament bun”, explică ea.

Câinii lui Geier duc o viață pe care nu și-ar fi imaginat-o cu câțiva ani în urmă. Ea i-a salvat pe Finn și pe Yuri de pe „străzile românești singuratice”, iar acum vrea să recupereze timpul pierdut și să le ofere o viață cât mai bună, plină de experiențe frumoase.

„Pentru ei, 24 de ore de calitate cu stăpânii lor este tot ceea de ce au nevoie pentru a fi fericiți. Puteți vedea și simți cât de mult se bucură de acest timp în timpul călătoriilor”, menționează Anne Geier.

Preluat de la: diez.md