20201019_121048-1-scaled.jpg
Sună straniu o vacanță la mare în noiembrie sau în general în 2020? Am fost noi ca să te pregătim pentru zile și mai calde în Egipt, mai exact pe tărâmul dintre Africa și Asia – peninsula Sinai.

Egipt se află în zona verde, deci nu vei avea nevoie să stai în carantină după revenire. Totuși, persoanele care intră pe teritoriul Egiptului au nevoie de confirmare că au rezultat negativ la testul de COVID-19. Recomandăm să îl ai deja trecut conform normelor acceptate de statul Egiptean. Dacă nu, poți face testul contra cost la aeroport. Procesul este simplu, însă poate lua ceva timp dacă sunt mai multe persoane care se află într-o situație similară.

Toate stațiunile, care activează la moment în Sharm el-Sheikh, sunt echipate la maximum pentru a asigura oaspeților o vacanță liniștită.
În orice loc unde se pot afla mai mulți oameni se măsoară temperatura fiecărei persoane înainte de intrare și totul se documentează. Chiar și pachetul de bun venit din cameră conține dezinfectant și măști de protecție dacă crezi că nu ai suficiente.

Ce poți face într-o stațiune? Foarte mult depinde și de unde alegi să pleci. Reprezentanții JoinUp sunt la dispoziția ta pentru a-ți alege stațiunea potrivită. La Reef Oasis Blue Bay, pe lângă multitudinea de piscine în care poți să te răcorești, sunt un număr mare de activități pe care le poți practica.

Dacă ești o persoană mai activă, poți să joci volei, tenis sau pur și simplu să alergi având la dispoziție tot perimetrul stațiunii. Dacă preferi să te bucuri de priveliște, orice colț parcă a prins unghiul perfect pentru pozele pentru Instagram; nu uita însă de crema de protecție solară.

Dacă îți place să mănânci bine, pe lângă cele trei mese importante ale zilei, pe care le poți petrece la cantină, poți să te bucuri și de specialități un pic mai exotice. Fiecare stațiune are o selecție de restaurante tematice la care trebuie să faci rezervări din timp. Poți să te bucuri de bucătăria locală egipteană sau de cea italiană, chineză, japoneză și multe altele. Toate acestea le poți găsi în ghidul stațiunii pe care îl puteți descărca chiar la recepție.

Încarcă-ți bateria pentru iarnă cu soare și relaxare în Egipt cu JoinUp. Mai multe detalii, pe joinup.md.

Preluat de la: diez.md