nina-bags-1-1.jpg
De curând, pe piața autohtonă a apărut un nou brand care produce genți pentru femei. Și nu unul obișnuit, ci un brad care confecționează aceste accesorii din fetru natural produs în Italia. Este vorba despre NINA Bags – afacere de familie fondată în luna august 2020 de Elena și Alina (mamă și fiică).

Numele brandului vine de la fiica Alinei Calistru – Alexandrina, also known as NINA. Elena este cea care se află în spatele procesului creativ. De promovare însă se ocupă Alina, fiica acesteia.

După cum spune și Alina pe pagina sa de Facebook, brandul NINA Bags a apărut aproape involuntar, pentru că după ce a publicat o postare cu gențile confecționate de mama ei, acestea s-au cumpărat „ca pâinea caldă”, după care a urmat lansarea paginii oficiale NINA Bags.

Gențile NINA se găsesc doar într-un model de trei mărimi diferite. Acestea se creează personalizat, fiecare client alegând mărimea și culoarea preferată din cele cinci existente.

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Câteva detalii despre gențile NINA

# Din ce sunt confecționate gențile NINA?
Din fetru 100 % natural produs în Italia. Fetrul este rezistent la apă și la greutăți.

# Câte culori disponibile au gențile NINA?
Cinci culori, un singur model. Un roșu irezistibil, un beige cald și liniștitor și trei nuanțe de gri, pentru orice preferință.

# Cum arată interiorul unei genți NINA?
Util și minimalist. Interiorul genții include o etichetă gravată din sticlă organică, două buzunare (eventual pentru telefon sau acte), un accesoriu din sticlă organică în partea de jos a genții și mult spațiu.

Preluat de la: diez.md