download.jpg
Potrivit The Los Angeles Times, locația de testare a coronavirusului de pe stadionul Dodger a fost redeschisă ieri, 4 ianuarie, după ce a fost închisă în weekend pentru restructurare, cu scopul de a reduce traficul.

Șirul de mașini putea fi adesea văzut șerpuind în jurul locației de testare a Dodgers Stadium, pe care locuitorii orașului l-au descris ca fiind cel mai mare din țară.

„Am primit câteva reclamații de la locuitorii din zonă pentru că traficul îi împiedica la posibilitatea lor de a face activități zilnice ”, a declarat David Ortiz, ofițer de informare publică, scrie LA Times.

Tot aici ofițerul spune că au luat în considerare aceste reclamații și au planificat împreună cu Dodgers o modalitate de a îmbunătăți situația.

Astfel, Dodgers a pus la dispoziție o parcare suplimentară. Personalul Departamentului de Pompieri și inginerii din cadrul Departamentului de Transport din Los Angeles au folosit conuri de trafic pentru a crea patru benzi șerpuitoare pentru care să circule mașinile, „care scoate traficul de pe străzile orașului și îl plasează pe proprietatea Dodgers”, a spus Ortiz.

LA Times

Preluat de la: diez.md