ipiccy_image-4.jpg
Mai mulți copii din Moldova s-au bucurat să primească scrisori de la Moș Crăciun, ca răspuns la mesajele pe care i le-au trimis. Echipa Academiei lui Moș Crăciun a lucrat intens, cu dragoste și cu multe emoții în lunile noiembrie, decembrie și chiar și în aceste zile ca mesajele să ajungă în casele micuților.

„Ne-am dorit ca fiecare copil, care i-a scris lui Moș Crăciun, să primească un răspuns frumos, original, cald. Și când primim mesaje precum este acesta, scris de mămica a trei copii, ne convingem că a meritat să zâmbim și să plângem în timp ce am citit cele câteva mii de scrisori ale prietenilor lui Moș Crăciun…”, scriu reprezentanții academiei.

Copiii și părinții acestora nu au ezitat să afle că bunul Moș le-a răspuns. „Eu așteptam ca Moș Crăciun să-mi răspundă la scrisoare, mai aștept să-mi aducă și a doua parte a cadourilor”, spune Alexandru, un micuț care a reușit să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă chiar și după finalizarea acestora. Alexandru a citit scrisoarea de mai multe ori, după care a fotografiat-o și s-a lăudat neapărat prietenilor săi.

Găsiți scrisoarea mai jos.

Preluat de la: diez.md