kimchi.jpg
În curând piața gastronomică a capitalei se va putea bucura de kimchi artizanal care va aduce gustul tradițional al Coreei.

Kimchi reprezintă legume fermentate ce conțin bacterii lactice bune, vitamine și minerale. UMommy Kimchi va oferi chișinăuienilor gustul autentic coreean și beneficiile acestui produs.


Care este povestea kimchi și ce conține acest produs?

# Kimchi sunt legume fermentate, în special varză Napa ce conține lactobacili prietenoase organismului, fiind un probiotic 100 % natural.
# Kimchi se prepară în Coreea încă din perioada celor Trei Regate, 57 î.Hr.-668 d.Hr., ceea ce-l plasează în rândul bucatelor cu tradiție milenară.
# Kimchi este plasat în top 5 cele mai sănătoase mâncăruri din lume, această garnitură tradițională picantă, acrișoară și sărată se prepară din legume asezonate cu mirodenii și lăsate la fermentat la temperatura camerei. Apoi se pun, după vechea tradiție, în vase din lut îngropate în pământ timp de două luni.

Cele mai comune ingrediente sunt varza chinezească, ridichi, ardei roșu, ceapă verde, usturoi, ghimbir. Indiferent de rețetă și legumele folosite, rezultatul rămâne același: un preparat picant, gustos și sănătos, bogat în fibre și vitamine.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a produsului!

Preluat de la: diez.md