spotify-1.jpg
Spotify va adăuga câteva funcții noi pentru toți utilizatorii. Astfel, compania suedeză vrea să adauge funcția de karaoke, interfață pentru mașină și redare offline pe conturi Free.

Una dintre funcțiile pe care Spotify le va primi este suport pentru sesiuni de karaoke. Astfel, pe ecranul telefonului vor fi afișate versurile melodiei în timp real, în timp ce volumul vocii de pe melodie ar putea fi redus sau crescut, după preferințe, transmite go4it.ro.

Această funcție ar putea completa și capabilitatea Group Sessions prezentată în urmă cu doar câteva săptămâni și care va primi de asemenea îmbunătățiri. Sesiunile de grup vor permite utilizatorilor de pe aceeași rețea Wi-Fi să se conecteze la aceeași boxă wireless și să pună muzică împreună, local.

Pentru cei care folosesc Spotify în mașină, aplicația de mobil va primi o interfață cu butoane mai mari în secțiunea Now Playing și un buton dedicat pentru control vocal. Desigur, aplicația va putea fi controlată și cu Google Assistant prin OK Google.

În cele din urmă, utilizatorii variantei Free a serviciului vor primi încă o parte a beneficiilor pe care le primeau de obicei doar cei care plăteau abonament premium. Spotify plănuiește să le ofere acestora posibilitatea de a descărca și asculta 30 de minute de melodii offline pe zi. Actualizarea va permite descărcarea unor melodii din noul playlist la categoria Auto-Refresh, care va descărca automat piesele noi, în timp ce utilizatorii își vor putea adăuga și piesele preferate tot acolo.

Noile funcții sunt în perioada de testare, iar dacă vor avea un feedback bun, vor fi disponibile pentru toți utilizatorii.

Amintim că aplicația este disponibilă și pe teritoriul Moldovei începând cu luna iulie. Spotify este o platformă unde găsiți muzica sau podcast-ul potrivit pentru fiecare moment – pe telefon, computer, tabletă și multe altele.

Preluat de la: diez.md