150115-1859-948-0960-168807-1.jpg
Angelina Jolie va reveni în spatele camerei de filmare pentru a regiza „Unreasonable Behaviour”, un lungmetraj despre viața fotoreporterului britanic Don McCullin, unul dintre cei mai aclamați fotografi din lume, relatează EFE.

„M-au atras combinația de curaj și omenie, angajamentul său absolut de a prezenta adevărul războiului, empatia şi respectul față de cei care suferă consecințele războaielor”, a subliniat Angelina Jolie într-un comunicat publicat joi de presa de specialitate de la Hollywood, relatează AGERPRES.

McCullin, 85 de ani, unul dintre cei mai prestigioși fotoreporteri de război, s-a născut la Londra și și-a început cariera ca asistent de fotograf până când a fost trimis corespondent în conflictul din Irlanda de Nord și în războiul din Vietnam unde munca sa a primit o recunoaștere deosebită.

Don McCullin/Twitter

„Sperăm să facem un film care să fie intransigent precum fotografiile lui Don, despre persoanele și evenimentele extraordinare pe care le-a portretizat, prezentând totodată mărirea și decăderea unei ere unice în jurnalismul de război”, a explicat Jolie.

În calitate de regizor, Angelina Jolie are experiență în domeniul filmelor ce abordează conflictele contemporane.

Tom Hardy și Dean Baker vor produce „Unreasonable Behaviour”, în timp ce Gregory Burke va scrie scenariul viitorului film.

Preluat de la: diez.md