fridays.jpg
În centrul Chișinăului, mai exact pe strada pietonală „Eugen Doga” s-a deschis o nouă cafenea. Localul se numește Fridays, însă are ușile deschise pentru vizitatori pe tot parcursul săptămânii, de la ora 11.00 până la 23.00.

Aici puteți savura un prânz rapid și gustos sau vă puteți relaxa cu prietenii la un pahar de bere sau vin. Totodată, cafeneaua aduce ceva nou pe piață la capitolul politicii de prețuri: toate specialitățile din meniu costă 40 de lei, iar toate băuturile costă 30 de lei.

 

Apropo, dacă ești fanul serialului Friends, cu siguranță ai observat o asemănare izbitoare dintre vizualul denumirii localului și cel al serialului. Cu toate că localul nu este o copie a cafenelei din Central Perk, în curând acolo va apărea o zonă foto, unde elementul principal va fi o canapea portocalie iconică. Astfel, vizitatorii se vor putea simți în pielea personajelor principale din renumitul serial.

ScreenCrush

Deocamdată, cafeneaua se află în regim de testare. Meniul urmează să mai fie completat și cu alte specialități, iar prețurile se pot schimba. Pentru a fi la curent cu toate noutățile, urmărește pagina de Facebook a localului.

Preluat de la: diez.md