FotoJet-24.jpg
Max Shuz este un tânăr pasionat de fotografie, care a început să cocheteze cu camera de fotografiat prin 2012, atunci înțelesese că între el și obiectiv se întâmplă o chimie, iar câțiva ani mai târziu, a descoperit pasiunea pentru fotografia documentară.

Imaginile realizate de Max cu camera de fotografiat cu peliculă sunt o emoție, unele dintre ele te prind captat în vraja lor așa încât pierzi dimensiunea timpului, iar tot ce contează este ceea ce redă fotografia. De aceea vrem să vă transmitem și vouă din emoția și starea pe care ne-a trezit-o felul în care vede lumea fotograful.

Crude, dure, firave, triste, reale, fără filtre sociale. Așa Max transmite modul în care explorează existența obiectivă, iar majoritatea fotografiilor pe care o să le vedeți mai jos sunt făcute în Federația Rusă și doar câteva dintre ele în Moldova.

#gallery-3 { margin: auto; } #gallery-3 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-3 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-3 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

#gallery-4 { margin: auto; } #gallery-4 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-4 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-4 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Puteți să-l încurajați pe Max pe pagina sa de Instagram, acolo unde o să vedeți mai multe rezultate a activității sale, iar dacă cumva întâmplător vă aflați la Tucano de pe strada Pușkin, îl găsiți acolo preparând cafea și puteți să-i spuneți că este talentat.

Preluat de la: diez.md