ifoodcollage.jpg
În vara anului 2020 s-a lansat un nou serviciu de livrare a mâncării la Chișinău. Știind deja ce oferă alte platforme, echipa #diez a decis să testeze cum lucrează serviciul de la iFood.md, astfel după o ședință am decis că vrem sushi.

Am fost plăcut surprinși să vedem că pe iFood se poate de plătit direct pe site cu cardul Mastercard și să-ți salvezi datele, ca și la taxi, ca data viitoare să nu trebuiască iar să cauți cardul și să scrii datele. De asemenea, pe site sunt diverse promoții, noi când am folosit serviciul, dacă comanda era peste 100 de lei, livrarea era gratis. Livrarea costă 29 lei, și puteți să folosiți serviciul și în suburbiile Chișinăului.

Pe site vă puteți loga cu adresa de email sau cu numărul de telefon.

Filtrarea pe site se face după restaurante sau feluri de mâncare, de asemenea, puteți vedea ce localuri din apropiere oferă livrare.

Pentru sushi, am decis să alege un restaurant pe care nimeni din echipă nu îl știa, pentru a diversifica cunoștințele noastre despre mâncarea din Chișinău, de aceea am ales Tokyo Sushi.

După ce fiecare din birou a ales ce vrea, am dat comandă. Am primit un telefon prin care să confirmăm comanda și să ne anunțe în cât timp curierul va ajunge la noi. Fiind o zi de vineri, la masă, curierul avea grijă să ne anunțe în caz că ar fi ajuns în ambuteiaj.

Sosul soia a venit în sticluțe, asta ne-a plăcut, iar sushi au fost sortate după feluri, astfel salvând ceva carton, cred că este un plus asta. Ca echipa, am fost mai clasici optând pentru Philadelphia Rolls, numai eu am mâncat wok. Mâncarea a venit la țanc și orezul meu încă era cald.

Lista de restaurante de pe  iFood.md se actualizează zilnic, și tare sper să fie cât mai multe pentru poftele noastre de la prânz, când mereu e problemă de unde să luăm mâncare. Dacă ar exista filtrare după preț, ar fi excelentă platforma.

iFood.md lucrează în fiecare zi. De luni până joi programul e de la 10:00 la 21:00, iar de vineri până duminică de la 11:00 la 22:00

Preluat de la: diez.md