foto-actrițe.jpg
Revista Forbes a publicat tradiționalul top al celor mai bine plătite actrițe din lume. În anul 2020, cea mai bine plătită actriță a fost Sofía Vergara, care a încasat peste 43 de milioane de dolari.

Vezi mai jos cum arată topul.

# Sofía Vergara, 43 de milioane de dolari

foto credit: JOHN SHEARER/ GETTY IMAGES

Sursă foto: JOHN SHEARER/GETTY IMAGES

Sofía Margarita Vergara este o fotomodelă și actriță columbiano-americană. Vergara o interpretează pe Gloria Delgado-Pritchett în serialul de la ABC Modern Family, rol pentru care a fost nominalizată la patru premii Golden Globe, patru Primetime Emmy Awards și șapte Screen Actors Guild Awards.

# Angelina Jolie, 35,5 milioane de dolari

Sursă foto: THE YOMIURI SHIMBUN VIA AP IMAGES

Angelina Jolie este o actriță și regizoare de film americană; laureată a unui Premiu Oscar, trei Premii Globul de Aur și două Screen Actors Guild Awards.

# Gal Gadot, 31,5 milioane de dolari

Sursă foto: PRESLEY ANN/PATRICK MCMULLAN VIA GETTY IMAGES

Gal Gadot-Varsano este o actriță de cinema și modelă israeliană. Gadot este în primul rând cunoscută pentru rolul ei ca Wonder Woman în DC Extins Univers, începând cu Batman v Superman: Dawn of Justice, continuând în Wonder Woman și în Justice League.

# Melissa McCarthy, 25 de milioane de dolari

Sursă foto: TIBRINA HOBSON/GETTY IMAGES

Melissa Ann McCarthy este o actriță, comediantă, scriitoare și producătoare americană.

# Meryl Streep, 24 de milioane de dolari

Sursă foto: ARTHUR MOLA/INVISION/AP PHOTO

Mary Louise Streep, cunoscută mai ales cu numele de actriță Meryl Streep, este o actriță americană, triplu laureată a premiului Oscar, vestită pentru creațiile ei actoricești memorabile în teatru, televiziune și, mai ales, film.

# Emily Blunt, 22,5 milioane de dolari

Sursă foto: LARS NIKI/GETTY IMAGES

Emily Blunt, pe numele său adevărat Emily Olivia Leah Blunt, este o actriță din Marea Britanie. Este cunoscută în special pentru rolul din filmul My Summer of Love, pentru care critica de specialitate a apreciat-o și astfel a intrat în atenția publicului.

# Nicole Kidman, 22 de milioane de dolari

Sursă foto: EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES FOR ELLE

Nicole Kidman este o actriță australiană de film, care are dublă cetățenie: australiană și americană. În anul 2002, a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în filmul The Hours.

# Ellen Pompeo, 19 milioane de dolari

Sursă foto: AMANDA EDWARDS/WIREIMAGE/GETTY IMAGES

Ellen Kathleen Pompeo este o actriță americană. A jucat rolul lui Meredith Grey în drama medicală „Anatomia lui Grey”.

# Elisabeth Moss, 16 milioane de dolari

Sursă foto: STEPHANE CARDINALE/CORBIS/GETTY IMAGES

Elisabeth Singleton Moss este o actriță americană. Cele mai notabile roluri ale ei includ pe cel al lui Zoey Bartlet, a treia și cea mai mică fată a președintelui Jed Bartlet din serialul The West Wing, difuzat de NBC și cel de secretară devenită mai târziu copywriter Peggy Olson din serialul Mad Men difuzat de AMC.

# Viola Davis, 15,5 milioane de dolari

Sursă foto: STEVE GRANITZ/WIREIMAGE/GETTY IMAGES

Viola Davis este o actriță de film, teatru și televiziune, cunoscută pentru rolul menajerei Aibileen Clark din „Culoarea sentimentelor”, pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță, BAFTA, Oscar și pentru care a câștigat un Premiu SAG.

Preluat de la: diez.md