tommpastecollage.jpg
Tomm Blanaru este autorul blogului Tomm Reviews, unde acesta testează, degustă, încearcă restaurantele din Chișinău. Echipa #diez a decis să facă uz de experiența sa și l-a rugat să ne spună unde putem găsi cea mai bună pizza din Chișinău în această vară.


Vedeți și: Cele mai bune localuri unde să mănânci paste din 2015

Hostaria Amarcord

Localul are acum un stăpân nou. Însă atunci când Amarcord-ul era administrat de către Valter și Doina, îmi plăcea mult să mănânc aici pasta Carbonara, Arrabiatta și Cacio e Peppe (cașcaval și piper).

Sper că și în meniul nou se vor găsi pastele mele preferate.

Mai multe detalii pe Hostaria Amarcord

 

Grotta Pub

Localul apărut exact după pandemie pe Veronica Micle 2A se specializează pe Pinsa Romana și paste.

Aici am mâncat o Amatriciana delicioasă. Conține sos de roșii, guanciale, cașcaval Pecorino, piper negru.

Mai multe detalii pe Grotta Pub

 

Andersen

La Andersen am mâncat una din cea mai bună Carbonara din Chișinău. Se gătește după rețeta autentică romană cu Pancetta și Pecorino Romano. Nu veți găsi în Carbonara de la Andersen bacon sau frișcă.

Mai multe detalii pe Andersen

Oliva Verde

Dacă ajungeți pe aici recomand să încercați Four cheese tagliatelle. Avem un sos din dorblu, camembert, gauda şi parmezan. Tagliatelele proaspăt făcute, gătite al dente în combinaţie cu un sos delicios din 4 caşcavaluri.

Mai multe detalii pe Oliva Verde

513

De aici, Carbonara e pur și simplu delicioasă și făcută cu mult suflet.

Mai multe detalii pe 513

***

În recenziile sale, Tomm spune că încearcă să fie obiectiv și să aprecieze localurile la justa valoare. „Nu am studii în domeniul gastronomiei, prin urmare voi aprecia totul din punctul de vedere al unui simplu oaspete al localului”. Pentru mai multe recenzii și recomandări, vedeți pagina de Facebook Tomm Reviews.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md