KbHuye.jpg
Proiectul Sound Lab – bring your music in our laboratory, sub egida Live for Life by Media Show Grup, te invită la un concert online. Pe 9 aprilie, urmărește cea de-a patra ediție a proiectului alături de The Trumps.

Dacă la edițiile anterioare ai avut ocazia să faci cunoștință cu muzica autohtonă alternativă de rock, punk, progressive techno, la cea de a patra ediție de Sound LAB, te invităm la o sesiune de rock-and-roll și blues rock cu The Trumps.

Concertele ordinare nu sunt despre eroii acestei ediții. Fiecare apariție în fața publicului este una diferită. Nu au o semnătură care să-i caracterizeze și prin asta se consideră unici.

Protagoniștii formează o trupă din 2020, sunt interesați de cultura underground și se consideră „vagabonzi”. De ce? Urmează să afli dacă te alături evenimentului. Chitară, voce, bas, clape și o ediție atmosferică așa cum te-ai obișnuit să savurezi de fiecare dată.

Conectează-te online pe 9 aprilie, la ora 20.00 și fă cunoștință cu cei mai neordinari artiști din Republica Moldova. Accesează linkul și petrece plăcut seara de vineri.

Preluat de la: diez.md