elena-3.jpg
Elena Mogîldea a obținut un rol în noul serial de ficțiune „Adela”, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production pentru Antena 1. Elena este originară din Republica Moldova, dar s-a stabilit acum câțiva ani în România. Tânără îmbină cu succes viaţa de radio, cu televiziunea şi cariera muzicală se alătură serialului Adela.

Elena a absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării din Chișinău şi are deja în palmares proiecte la radio, emisiuni de televiziune în Republica Moldova, dar şi proiecte muzicale. În România s-a integrat în zona de producţie TV, personajul din serialul „Adela” (Gia Ruben) fiind prima sa apariţie într-un serial. Gia Ruben este o antrenoare de fitness cu propria emisiune la canalul TV al lui Paul Andronic, dar şi antrenorul personal al familiei. Vine des în casă, participă la toate bârfele şi e la curent cu toate secretele, fiind prietena Monei.

„Am primit cu mare bucurie vestea că voi face parte din acest proiect minunat. Este pentru prima oară când am un rol într-un serial, fiind un lucru pe care mi l-am dorit de mult timp. Gia, personajul pe care-l interpretez, este o tipă jovială și prietenoasă, dar care ascunde și un caracter profitor. Își neagă proveniența și își dorește să urce pe scara socială prin intrigi și bârfele la care participă. Este o adevărată provocare, ținând cont de faptul că este diferită de Elena din viața reală, dar cu ajutorul echipei de profesioniști care mă înconjoară și prin felul meu de a fi, sunt sigură că Gia va deveni un personaj plăcut de către telespectatorii noului serial!”, declară Elena Mogîldea pentru a1.ro.

Fimările pentru noul serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi. Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

Preluat de la: diez.md