Elena-MAliseva.jpg
Una dintre cele mai populare show-uri televizate din Rusia Жить здорово! ar putea fi închisă începând cu anul viitor. Directorul general al canalului Первый канал, Constantin Ernst, a spus că emisiunea a pierdut din popularitate și ea urmează să fie închisă. Prezentatoarea Elena Malîșeva respinge aceste informații și asigură telespectatorii că show-ul nu va fi închis.

„De mai mulți ani, postul de televiziune se află în prag de faliment. Am redus din timpul de difuzare, ca să economisim banii. Nu a ajutat. Acum suntem nevoiți să închidem emisiunea și din cauza ratingului mic”, a spus Erns.

Potrivit lui, în viitorul apropiat urmează să fie închise și alte emisiuni, precum: „Давай поженимся”,„Модный приговор” și altele.

Vă amintim că, în luna aprilie, Aleksei Navalinîi a realizat o investigație în care a descoperit imobilul de lux al doctorei situat pe malul râului Hudson.

Este vorba despre un castel impunător cu un interior împodobit cu aur, are 21 de camere, două bucătării, propriul cinematograf și multe alte camere de odihnă. Suprafața acestui imobil este de 1 100 de metri pătrați, iar prețul se ridică la suma de 6,4 milioane de dolari. De asemenea, Navalinîi a mai găsit și alte două apartamente cu suprafața de 111 metri pătrați, fiecare în New York. Prețul acestor apartamente este de 4,2 milioane de dolari.

 

Preluat de la: diez.md