GettyImages-1228336765-scaled.jpg
Miliardarul Elon Musk a anunțat că scrie o carte despre Tesla și SpaceX, cele mai mari două companii ale sale, scrie Business Insider.

Elon Musk a făcut anunțul pe contul său de Twitter. „E timpul să spun povestea lui Tesla și SpaceX”, a scris pe Twitter Musk. „A Pământului și a lui Marte”, a spus el în al doilea tweet. „Lecții învățate”, a spus în al treilea.

Mulți dintre cei 46 de milioane de urmăritori ai săi au început să speculeze la ce se referea. Întrebat de unul dintre următori dacă scrie o carte, Elon Musk a răspuns că „Da”.

Un alt utilizator a sugerat că Musk ar trebui să lanseze un podcast regulat, similar cu interviul Clubhouse pe care l-a susținut pe 31 ianuarie cu Vlad Tenev, CEO al Robinhood. Însă, miliardarul susține că îi lipsește timpul necesar pentru a se implica într-un astfel de proiect.

Antreprenorul a mai vorbit despre scrierea unei cărți și în 2019. La acel moment, el susținea că povestea carierei sale timpurii „ar putea merita o carte într-o zi”, însă că scrierea acesteia i-ar răpi din timpul dedicat SpaceX și Neuralink, compania sa din domeniul neurotehnologiei.

Preluat de la: diez.md