pixel.png
Dwayne Johnson, soţia lui Lauren Hashian şi cele două fiice ale cuplului, Jasmine, în vârstă de 4 ani şi Tiana, în vârstă de 2 ani, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu trei săptămâni. În prezent, starea familiei este mult mai bună.

Dwayne Johnson şi familia lui, pozitivi de COVID-19

„Acesta este cel mai dificil şi provocator lucru prin care am trecut ca şi familie. Suntem la finalul bolii, suntem de cealaltă parte a ei. Nu mai suntem contagioşi şi cu toţii suntem sănătoşi”, a declarat aceasta, adăugând că fetiţele sale au avut simptome uşoare, însă el şi soţia au experimentat provocări mai mari, dar au reuşit să treacă peste. „Prioritatea mea numărul 1 a fost mereu să îmi protejez familia, să îmi protejez copiii, pe care îi iubesc. Mi-aş fi dorit să fiu numai eu testat pozitiv, dar nu a fost aşa. Toată familia mea a fost diagnosticată. Acest lucru s-a simţit ca o lovitură puternică în stomac”, a continuat acesta.
 
Deşi el şi familia sa au fost foarte atenţi atât la măsurile de distanţare socială şi protecţie, actorul în vârstă de 48 de ani, crede că a luat virusul de la câţiva prieteni apropaţi. Astfel, a decis să transmită fanilor un mesaj prin care să încerce să îi mobilizeze.
<!– Showbizul, răpus de durere. Încă un divorț zguduie lumea mondenă a României–> CITESTE PE EVZ.RO: Showbizul, răpus de durere. Încă un divorț zguduie…
<!– Panică la ANTENA 1: O super vedetă are COVID. Mai multe nume celebre sunt implicate–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Panică la ANTENA 1: O super vedetă are COVID. Mai…
 

„Vreau să vă vorbesc despre lucrurile prin care am trecut din ultimii doi ani şi jumătate până acum trei săptămâni. Iată care sunt noutăţile: soţia mea Lauren, eu, precum şi cele două fetiţe ale mele, cu toţii am fost testaţi pozitiv la coronavirus şi vă pot spune că acesta a fost unul dintre cele mai provocatoare şi dificile situaţii pe care am fost nevoit să le îndur, atât ca individ cât şi alături de familia mea. Şi am trecut până acum prin destule” le-a spus Dwaine Johnson fanilor.
 
„Nu lăsaţi niciodată garda jos, luaţi antioxidanţi, vitamine şi lucruri de acest gen. Acesta este realitatea şi este cel mai bun lucru pe care îl puteţi face. Este şi cel mai responsabil, nu doar pentru voi, ci şi pentru familia voastră, cei pe care îi iubiţi, dar şi ceilalţi oameni din jurul vostru”, a spus actorul într-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare.

Preluat de la: csid.ro