https___cdn.cnn_.com_cnnnext_dam_assets_210321131219-donald-trump-social-media-network.jpg
Fostul preşedinte american Donald Trump, intenţionează să lanseze propria sa platformă de socializare, în două sau trei luni, a declarat duminică unul dintre consilierii săi, la Fox News, transmite Reuters, citat de Mediafax.

Jason Miller, un purtător de cuvânt al campaniei electorale din 2020 a lui Trump, a declarat postului de televiziune că Trump va reveni în spaţiul mediei sociale cu o nouă platformă, proprie, care „va redefini complet jocul”.

Miller nu a oferit alte detalii şi nu a fost disponibil vreun comentariu din parte reprezentanţilor companiei Trump Organization.

Amintim că mai multe companii tech au anunțat despre măsuri pe care le iau pentru a controla valul de violențe și ură răspândit pe rețelele lor, după evenimentele violente din 6 ianuarie 2021, atunci când mii de susţinători ai preşedintelui în exerciţiu al SUA, Donald Trump, s-au adunat în faţa Capitolului din Washington şi au dărâmat mai multe bariere de securitate.

Acest lucru a dus la ciocniri cu poliţia şi la scene haotice în faţa intrării în Congresul SUA, unde congresmenii s-au reunit pentru a valida oficial victoria electorală a democratului Joe Biden.

Preluat de la: diez.md