design-interior-bucatarie-in-stil-minimalist.jpg
O afacere de succes necesită ca fiecare element să fie la locul său. Pentru a asigura productivitatea în oficiu, este important ca însăși oficiul să conducă spre noțiunea de productivitate. Prin intermediul unui design inteligent și metodelor inovative de design interior rezidențial în Moldova, crearea unui mediu perfect pentru lucru este perfect posibil. Cum poate fi realizat acest lucru? Specialiștii POLYART DESIGN din Moldova sunt la dispoziția ta. Află acum cum poți și tu aplica aceste principii la crearea unei atmosfere mai plăcute și motivante, spre atingerea noilor orizonturi.


Lumina naturală

Studiile indică că dintre toate modalitățile de iluminare, lumina naturală este cea mai sănătoasă și utilă ochiului. Aceasta duce la o solicitare mai puțin intensă, dispoziție mai bună și mai puține greșeli efectuate pe parcursul unei zile de lucru. Spațiile cu lumină naturală pot salva costuri pe electricitate și reprezintă o opțiune bună pentru ecologie. În lumea de interior design, accesul la lumina organică nu este întotdeauna garantat. Unele alternative, cum ar fi lumină incandescentă sau luminozitatea ajustabilă pot înlocui parțial lumina naturală. 

Spații deschise

Deseori în discuțiile care se referă la amenajarea interioară modernă, poate fi auzită fraza “open spaces.” Conceptul este unul foarte simplu și reprezintă noțiunea că spațiile cu mai puține bariere fizice dintre oameni contribuie la un nivel ridicat de colaborare. Spațiul care deja există poate fi deschis spre un număr mai înalt de interacțiuni zilnice, multe procese de comunicare devenind cu mult mai simple. În același timp, proximitatea fizică servește creării unei atmosfere colective de lucru. Este o decizie modernă, care dorește să apropie lucrătorii unii de alții, pentru a spori productivitatea.

Joc de culori

Locurile în care petreci mult timp pot să-ți schimbe dispoziția și atitudinile într-un mod subtil, prin intermediul culorilor utilizate. Spre exemplu, culorile naturale, cum ar fi verdele și albastrul pot ajuta eficiența și concentrarea lucrătorilor, pe când unele culori mai calde contribuie la creativitate și intensitate în gânduri. Pentru interiere moderne, paleta de culori utilizată definește spațiul. Experții în designul interior vă vor ajuta aici prin alegerea unei palete care se aliniază brand-ului companiei și este perfectă pentru tipul de lucru efectuat. Culorile intense și arta poе crea un mediu dinamic și prielnic companiilor care se află în constantă mișcare, pe când o selecție de culori mai reci poate reda o atmosferă calmă și stabilă.

Pentru a crea un mediu de lucru eficient și plăcut tuturor, combinația acestor factori este perfectă. Dacă vrei să afli mai multe despre cum poți ajusta spațiul de lucru în acest sens, apelează la POLYART DESIGN, una dintre cele mai bune companii de residential interior design din Moldova. Poți suna acum la +373 69 34 25 61 și primi o consultație personală, sau trimite un mesaj la [email protected] și obține un răspuns cât mai curând posibil! 

Viitorul companiei tale poate prelua o traiectorie spre succes, urmărind aceste principii moderne.

Preluat de la: diez.md