diez-960x480px-2.jpg
Salutare, om drag! Se declară oficial deschisă goana după cadouri și maratonul promoțiilor de sărbători. După o analiză minuțioasă a pieței reducerilor generoase din acest sezon, suntem gata să îți împărtășim care este cea mai bună ofertă pentru consumatorii de internet și televiziune: 1 leu pe zi pentru orice serviciu StarNet! 

Da, ai citit bine! În această iarnă, poți lua orice serviciu StarNet cu doar 1 leu pe zi, timp de 10 luni. Reprezentanții companiei consideră că toată lumea ar trebui să aibă acces la servicii telecom de calitate. Așa că, au micșorat substanțial din prețul abonamentelor, însă au păstrat aceeași calitate înaltă cu care te-au obișnuit. 

Deci, hai să vedem ce primești pentru doar 1 leu pe zi. 

Internet cu până la 1Gbps

Cu doar 1 leu pe zi ai internet cu viteza luminii pentru a transmite salutări și gânduri bune celor dragi în orice colț al lumii, pentru a studia și lucra de acasă ori, pur și simplu, pentru a explora lumea online. Datorită tehnologiei Fiberlink, ai parte de o calitate mai bună a semnalului și internet mai stabil și fiabil, cu viteză mare de transfer atât la download, cât și la upload.  

Televiziune interactivă HD cu peste 200 de canale 

Cu doar 1 leu pe zi, ai acces nelimitat la televiziunea viitorului – StarNet TV, pentru a descoperi filme și seriale de top și a trăi viața din plin alături de actorii tăi preferați. Te așteaptă un conținut media divers într-o singură aplicație, pe orice dispozitiv: televizor, tabletă sau smartphone. 

Echipament TV de ultimă generație

Tot cu 1 leu pe zi poți lua în custodie și dispozitivul Android TV Box. Datorită acestuia, orice televizor poate fi transformat în unul smart, mai puternic și mai interactiv. Printr-o singură conexiune la televizor, beneficiezi de acces nelimitat la o mulțime de aplicații, jocuri, servicii multimedia și funcții interactive, precum Chromecast și Google Assistant. 

Bonus: licență antivirus

Cei de la StarNet își doresc să ofere tuturor nu doar o experiență digitală inedită, dar și sigură. Astfel, au inclus în fiecare pachet de servicii câte o licență antivirus Bitdefender, pe care o oferă gratuit. 

Sună bine oferta, nu-i așa? Dacă dorești să afli mai multe detalii despre promoție, atunci accesează promo.starnet.md sau sună la numărul de telefon 022 845 555. Specialiștii de la StarNet te vor ajuta să faci cea mai bună alegere pentru tine. 

Sfatul nostru prietenesc este să te conectezi acum și să descoperi puterea unui leu!

Preluat de la: diez.md