delta-dunării.jpg

Delta Dunării se află pe locul cinci în topul celor mai „Instagrammabile” minuni naturale din lume, după ce a primit aproape 1 700 000 de hashtaguri, a anunțat SaveOnEnergy, potrivit Mediafax.

Turiștii caută să îmbrățișeze natura, dar să-și îmbogățească și feed-ul de pe Instagram. SaveOnEnergy a analizat datele Instagram, pe baza hashtagurilor obținute de fiecare destinație.

Delta Dunării este printre cele mai capturate și împărtășite creații naturale, cu 1 638 573 de menționări.  Primele cinci minuni naturale ale lumii de pe Instagram sunt Parcul Național Yosemite, Cascada Niagara, Marele Canion, Deșertul Sahara, Delta Dunării.

Pentru a determina ce destinații ar trebui incluse în studiu, SaveOnEnergy a chestionat 2 230 de respondenți și le-a cerut să numească ce minune naturală doresc cel mai mult să viziteze în întreaga lume. Primele 15 cele mai frecvente răspunsuri au fost apoi clasificate folosind numărul de etichetări pe platforma de socializare Instagram.

Cea mai pitorească minune naturală a fost Parcul Național Yosemite din SUA, cu aproximativ cinci milioane de hashtaguri pe Instagram. Celebra Cascadă Niagara din Canada este pe locul al doilea, cu puțin peste 4,6 milioane de hashtaguri. Pe locul trei este o altă locație din SUA, Marele Canion, cu peste 4,1 milioane de hashtaguri. Deșertul Sahara este al patrulea, cu peste 2,2 milioane de hashtag-uri pe Instagram.

Locul al cincilea este ocupat de Delta Dunării, care a adunat 1 638 573 de hashtaguri. La distanță mică, dar în afara top cinci se situează Insulele Galapagos din Ecuador.

Preluat de la: diez.md