BeFunky-collage-9.jpg
Senatorul din Vermont Bernie Sanders este un adept aprig al salariilor corecte și meritate, care a fost și candidat la președinție din partea democraților, dar a pierdut nominalizarea în fața lui Biden. Politicianul mai este cunoscut și datorită alegerilor sale practice de îmbrăcăminte, acest lucru îl demonstrează și ultima sa ieșire în lume, cea de la inaugurarea de miercuri a lui Joe Biden. Fotografia, în care stă solitar pe scaun îmbrăcat călduros, a devenit cea mai virală și discutată din această săptămână, iar utilizatorii n-au ezitat să creeze meme-uri pe acest subiect.

Sanders s-a bucurat de cel mai puternic sprijin politic din partea alegătorilor tineri, dar nici acest lucru nu l-a ajutat să devină candidatul democraților la prezidențiale. Senatorul pare să rămână și în continuare favoritul tinerilor americani, uitându-ne cât de activ se discută prezența neobișnuită a sa la evenimentul de inaugurare.

În timp ce ziua îi aparținea lui Biden, meme-ul cu Sanders a devenit un spectacol plin de amuzament și de distracție, creând impresia că inaugurarea noului președinte este un eveniment politic secund.

Primele postări pe rețelele sociale au fost despre cum el arată, despre ținuta sa neobișnuită, relativ neplăcută. Unii utilizatori vedeau în Sanders unchii, bunicii și tații la o petrecere plictisitoare de familie.

Brendan Smialowski/Agence France-Presse

Apoi, au apărut meme-uri în care utilizatorii au luat imaginea originală și i-a găsit noi locații pentru fotografia devenită celebră.

Mai nou, doritorii de a-și diversifica garderoba pot cumpăra haine cu imaginea lui Sanders în formă de desen.

Preluat de la: diez.md