image0-2.jpeg
Oricât de straniu ar părea acest lucru, anume pandemia a influențat creșterea popularității turismului intern.

Anul acesta, mulți conaționali de-ai noștri au început să călătorească cu oamenii dragi pe meleagurile natale și să descopere noi locuri turistice.

Se întâmplă deseori așa situații când călătorești singur cu familia sau cu prietenii și nu ai suficiente informații despre locurile pe care le vizitezi, iar ca să cauți informația pe Google uneori este anevoios sau chiar nu reușești din cauza lipsei de timp. În așa situații, deseori ne lipsește un ghid care să ne ofere toată gama de informații despre locurile vizitate și să ne lărgească orizonturile, iar în perspectivă să obținem o experiență neobișnuită și de neuitat.

Cu certitudine, vara aceasta s-a încrustat în memoria noastră pe mult timp înainte, ne-a fost dificil, însă, în pofida acestui lucru am realizat importanța multor lucruri care ne înconjoară. Suntem conștienți cu ce dificultăți s-a confruntat sectorul turismului, în mod special au fost afectați ghizii. Pe această cale dorim să ne exprimăm recunoștința față de toți cei care contribuie la crearea noilor trasee turistice și locuri mai puțin cunoscute în Moldova pentru vizitatorii străini.

În acest context, ne-a venit o idee grozavă să alegem, împreună cu voi, numele celui mai carismatic ghid. Suntem bucuroși să lansăm procesul de votare – Moldova alege „Cel mai bun ghid al anului 2020”.

Teleportravel, împreună cu Votemeapp și cu campania #NeamPornit, lansează concursul „Cel mai bun ghid al verii 2020”.

Votarea se va desfășura până pe 27 septembrie, iar cu ocazia Zilei Turismului Mondial vom anunța rezultatele voting-ului popular. Urmăriți noutățile de pe paginile de Facebook.

Câștigătorii vor fi selectați prin aplicația Votemeapp, în care fiecare participant se poate înregistra pentru a participa la concurs sau pentru a vota pentru ghidul preferat.

În urma procesului de votare, vor fi selectați cinci cei mai buni ghizi. Aceștia vor primi următoarele premii de la partenerii noștri:

  • Top 5 – Vor primi premii de la NeamPornit (ecobag + tricou + o husă)
  • Top 3 – Vor primi certificat de la Kayakingtours.md pentru două persoane, pentru o excursie de șapte ore pe caiac în suma de 1000 lei.
  • Top 2 – Vor primi un set cadou cu vin de la Novak Winery din cel mai popular soi de struguri „Alb de Onițcani”
  • Câștigătorul – Va primi toate premiile de mai sus, plus o mască inovatoare din silicon și transparentă de la Woop Mask pe care nimeni altcineva nu o are în Moldova!

Pentru a participa și/sau a vota, trebuie:

  • să instalezi aplicația VoteMeApp;
  • să înregistrezi numărul de telefon;
  • să votezi;
  • să inviți un prieten.

Pentru mai multe detalii despre concurs, accesează www.teleportravel.com/ro/topguidesmd.

Preluat de la: diez.md