DIEZ-RO.jpg
De sărbători, te acoperim cu magie. În ajunul Crăciunului cu toții ne dorim să fim mai aproape de familie, mai aproape de cei dragi. Moldtelecom te ajută să creezi o atmosferă perfectă.

Acum ai cea mai tare experiență și cel mai bogat conținut de filme și desene animate online. Ia-ți un abonament de internet fix cu viteză de până la 1Gbps și Televiziune digitală cu grila maximă de canale, 187 canale TV, din care 64 în format HD și pentru doar 5 lei suplimentar ai acces la unul din cel mai mare cinemаtograf online IVI, disponibil pe orice dispozitiv. În plus îți oferim cel mai performant echipament Wi-Fi care îți asigură cea mai bună acoperire, în orice colț al casei.

Ofertă valabilă și pentru abonații existenți de Internet + TV pachet Univers la prelungirea perioadei contractuale.

Iar dacă nu îți plac schimbările, am creat o opțiune adițională ivi.ru pentru toți abonații noi și existenti de internet fix, pe care o poți activa direct din aplicația MyMoldtelecom, la doar 49 lei lunar.

Iarna e în primul rând despre cadouri pentru toți membrii familiei, pentru a savura serile petrecute alături de ei, profită de o super ofertă în rate la Televizorul  Hisense cu diagonala 40″ 40B6700PA, Full HD cu preț promoțional de 4 199 lei, la doar 200 lei lunar. E timpul întâmplărilor magice!

Grăbește-te, oferta este valabilă până pe 28 Februarie 2021.

Comandă acum pe Moldtelecom.md și îți livrăm cu drag magia la ușă.

Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluții integrate.

Preluat de la: diez.md